Nemanja Matić: Kod Mihajlovića nisam bio srećan!

Nemanja Matić: Kod Mihajlovića nisam bio srećan!

Fudbal -
Nikad nisam rekao da ne želim da igram za reprezentaciju dok je selektor Mihajlović, ali nisam bio zadovoljan što nema mesta za mene

Miho, zovi ga.Fudbaler Benfike Nemanja Matić u ispovesti za Kurir negira da je ikada izjavio da je za njega reprezentacija završena priča dok se na funkciji selektora nalazi Siniša Mihajlović, ali isto tako uvažava mišljenje stratega „orlova“, koji je svojevremeno rekao da za njegovu poziciju ima kvalitetnija rešenja.- Čista je izmišljotina da sam bilo kad izjavio kako više neću igrati za Srbiju dok je selektor Mihajlović. To nikad nisam rekao, ali je istina da sam se povukao nezadovoljan tretmanom kod selektora - priča Matić.Dosadašnji rezultati „orlova“ nisu pokazali da je Mihajlović pronašao pravu ekipu za uspeh u kvalifikacijama, a u martu sledi odlučujuća utakmica na Maksimiru s Hrvatskom.- Kad sam odlučio da se povučem, mislio sam da je srpski fudbal već dovoljno opterećen skandalima da bih sad i ja pravio još jedan. Rekao sam tada dve rečenice koje ću ponoviti: Dao sam sve od sebe da se izborim za mesto u Benfiki kako bih nosio dres reprezentacije moje zemlje. Nisam dobio priliku uprkos trudu i profesionalnom ponašanju na svakom okupljanju - kaže Matić i zaključuje:- Nakon svega, pročitao sam izjavu selektora da sam tip igrača koji se ne uklapa u njegove zamisli. Istrpeo bih klupu da rezultati pokazuju kako ima boljih, ali nije tako.

Zašto me uči patriotizmuMatić kaže da mu smeta što selektor ističe patriotizam.- Selektor kaže da svaki igrač treba da bude počastvovan što nosi dres reprezentacije. Ne razumem čemu te lekcije o patriotizmu? Pa, ja sam se baš zbog te časti u karijeri trudio da igram za klub, znajući da mi to donosi i bolji status u reprezentaciji. Međutim, meni igre za prvoplasirani tim Portugala nisu pomogle.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track