MURINJO: Sigurno je da neću otići u PSŽ

Parižani imaju dobitnu kombinaciju

MURINJO: Sigurno je da neću otići u PSŽ

Fudbal -
Portugalski stručnjak tvrdi da PSŽ ima dobitnu kombinaciju koju ne treba menjati

MADRID - Trener madridskog Reala Žoze Murinjo odbacio je danas spekulacije o tome da bi naredne sezone mogao da preuzme kormilo Pari Sen Zermena.

"Sigurno je da neću trenirati PSŽ. Treba reći da je uspeh tog kluba direktno povezan sa stručnim radom Karla Anćelotija i Leonarda i prosto, nema potrebe da se menja dobitna kombinacija", rekao je Murinjo za francuski RMC sport.

Portugalski trener je naglasio da PSŽ "ima velikog trenera".

"PSŽ ima velikog i trenera i sportskog direktora - koji mi je pritom i dobar prijatelj. Predsednika PSŽ-a takođe dobro poznajem i smatram da je on pravi zaljubljenik u fudbal", rekao je Murinjo.

Šef stručnog štaba madridskog kluba ocenio je da je odbrana titule "nemoguća misija", ali da su zato titule u Kupu Kralja i Ligi šampiona ostvarljivi ciljevi.

"Titulu je nemoguće osvojiti, jer je razlika u odnosu na Barselonu ogromna. Zato ćemo sada fokus usmeriti na druga dva velika cilja - Kup kralja i Ligu šampiona", rekao je Murinjo.

On je istakao da ne treba biti "opsednut nekim nedostižnim ciljevima".

"Opsesija može samo da komplikuje stvari. Ništa se ne može lako postići i zato moramo da budemo smireni i da iz sebe izvučemo maksimum u nastavku sezone", rekao je Murinjo.

On je naglasio da mu smeta što se u javnosti stalno stvaraju polemike u kojima je on u centru pažnje.

"U javnosti se stvaraju polemike kojih u stvarnosti nema. Radim savesno svoj posao i nadam se dobrim rezultatima", poručio je Murinjo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track