NOVI NEUSPEH: Partizan poražen i od Sevastopolja

Ponovo 2:1

NOVI NEUSPEH: Partizan poražen i od Sevastopolja

Fudbal -
Fudbaleri Partizana su doživeli i drugi poraz na pripremama u Turskoj
1 / 4

ANTALIJA - Fudbaleri Partizana poraženi su od ukrajinskog Sevastopolja rezultatom 2:1 u prijateljskom meču u Beleku.Ovo je drugi poraz crno-belih u dva dana na pripremama u Turskoj. Partizan je u subotu poražen od Ciriha 2:1, a tada je jedini gol za crno-bele postigao golman Nikola Petrović.Prvu šansu na utakmici imali su Ukrajinci već u drugom minutu, ali je Kožanov prebacio stativu. Isti igrač je samo dva minuta kasnije imao idealnu šansu, ali je bio neprecizan. Partizan je u nastavku meča imao nekoliko dobrih napada, ali bez realizacije. Mitrović je u 20. minutu imao šansu, ali je lopta otišla pored gola. Crno-beli su preko Kneževića mogli da dođu u vođstvo u 28. minutu, ali je golman Ukrajinaca zaustavio udarac igrača Partizana sa desetak metara. Do kraja prvog dela meča nije bilo promene rezultata.Ukrajinci su bili angažovaniji i početkom drugog poluvremena, a to je Sevastopolju donelo vođstvo u 64. minutu. Strelac je bio Žabokrickij koji je iz neposredne blizine pogodio mrežu Partizana. Samo šest minuta kasnije novi gol za Sevastopolj. Tančik je udarcem sa 13 metara pogodio mrežu Partizana. Konačan rezultat postavio je Šćepović u 90. minutu iz slobodnog udarca sa oko 18 metara.

http://www.youtube.com/watch?v=fEnWnzH8xV0
Partizan: Živković, M. Živković, Tomašević, Stanković, Lazevski, Medo (lovre od 82′), Brašanac (Pantić od 82′), Aškovski (Živković Andrija od 60′), Knežević (Ilić od 60′), Babić (Janković od 60′), Mitrović (Šćepović od 60′). Sevastopolj: Mahnovski (Litovka od 46′), Fedoriv, Simonenko, Nepljah, Voronjin, Duljaj (Mikoljunas od 77′), Levandovski, Karnoza (Kramar od 77′), Tkačev, Kožanov (Tančik od 62′), Kovpak (Žabokrickij od 62′)

Vermezović: Bitno da nije bilo povreda"U ovoj fazi pripremama za nas je najvažnije da se niko ne povredi, odnosno da što više igrača odigra po 90 minuta. Videli ste da smo na teren izveli skroz drugačiju ekipu od one koja je igrala protiv Ciriha, dali smo šansu ovoj dečurliji i prvim poluvremenom mogu da budem zadovoljan. Napravili smo neke greške posle kojih smo primili ta dva gola, ali treba da znate da je to ovoj ekipi prva utakmica posle dva meseca", istakao je trener Partizana Vladimir Vermezović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track