Najnovije vesti

ŠIROKO: Vlasnik petoligaša poklonio treneru Aston Martin

Održao reč

ŠIROKO: Vlasnik petoligaša poklonio treneru Aston Martin

Fudbal
Prvi čovek Mensfilda obećao šefu struke 100.000 evra vredni automobil ukoliko njegov tim postigne pet pogodaka za poluvreme

Džon Redford, predsednik i vlasnik engleskog petoligaša Mensfild Tauna, poklonio je treneru kluba skupoceni Aston Martin DB9, vredan oko 100.000 evra.

Mensfild je u subotu u okviru 33. kola ugostio ekipu Beroa. Pre utakmice Redford je najavio treneru Polu Koksu da će mu pokloniti automobil ukoliko njegova ekipa u prvom poluvremenu postigne pet pogodaka.

Vlasnik kluba je propustio prvo poluvreme zbog poslovnog puta u Irsku, a kada je ušao na poluvremenu na stadion imao je šta da vidi - na semaforu je stajao rezultat 5:1.

Redford je pokazao da je čovek od reči, te je posle meča trenera na parkingu čekao skupoceni automobil sa posebnom registarskom tablicom "MT51Cox".

"Što se automobila tiče, nisam znao da li je u pitanju neka šala ili ne. Mislio sam da će me na parkingu čekati bicikl sa nekim stabilizatorima", našalio se trener Pol Koks posle meča.

Inače, Mensfild je pomenuti meč dobio rezultatom 8:1 i time izjednačio najbolji rezultat na svom terenu u 116 godina postojanja kluba.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...