BIĆE SEKSA: Nigerija osvojila Afriku

Kup afričkih nacija

BIĆE SEKSA: Nigerija osvojila Afriku

Fudbal -
Pobedonosni pogodak postigao je Sandej Mba u 40. minutu

Fudbalska reprezentacija Nigerije osvojila je trofej Kupa afričkih nacija pošto je u finalnoj utakmici u Johanesburgu pobedila selekciju Burkine Faso sa 1:0.Pobedonosni p

http://www.youtube.com/watch?v=Omaa_gpqHuI
Sandej Mba

Sada ostaje na tamošnjim "prijateljicama noći" da ispune obećanje i fudbalerima priušten sedam dana besplatnog seksa.

Selektor Nigerije Stiven Keši rekao je posle osvajanja Kupa afričkih nacija da je ponosan zbog onoga šta je njegova ekipa učinila.

"Osvajanje ovog turnira je velika stvar za naciju. Kada sam pre godinu i po dana došao na ovo mesto, san mi je bio da usrećim Nigeriju. Tako sam ponosan zbog onoga što smo učinili na ovom takmičenju", rekao je Keši

"Mi, ipak, još nismo u potpunosti ispunili svoj cilj. Moj plan je da stvorim dobar tim za Nigeriju. Na pola smo puta", dodao je Keši.

Kapiten Nigerije Džozef Jobo ušao je u igru u 89. minutu, a Keši je time hteo da omogući defanzivcu Fenerbahčea da na svom šestom Kupu afričkih nacija podigne trofej.

"Osećaj je fantastičan, ostvario mi se san. Tu sam već 11-12 godina, ovo mi je šesti KAN, kao što sam ranije najavio i poslednji. Nemam mnogo toga da kažem... ovo mi je ogromno dostignuće", rekao je 32-godišnji Jobo.

Selektor Burkine Faso Pol Put kazao je da treba biti veliki u pobedi i skroman u porazu.

"Fudbal je fudbal... Treba biti veliki u pobedi i skroman u porazu. Čestitam Nigeriji, možda smo im ipak pružili previše poštovanja", kazao je Put.

Rekorder po broju titula je Egipat sa sedam, a slede Gana i Kamerun sa po četiri trofeja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track