SKANDAL: Šuker i Srna se posvađali zbog Srbije
Foto: REUTERS

Žestoki sukob

SKANDAL: Šuker i Srna se posvađali zbog Srbije

Fudbal -
Predsednik HNS i kapiten reprezentacije oštro se sukobili oko podele karata za meč godine

ZAGREB - Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Dario Srna i predsednik Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS) Davor Šuker žestoko su se posvađali zbog raspodele karata za meč sa Srbijom 22. marta na stadionu "Maksimir".

Prema saznanjima Jutarnjeg lista Šuker i Srna su ušli u konflikt pre nekoliko dana, tokom boravka reprezentacije u Londonu i meča sa Korejom. Srna je, kao kapiten prvi načeo delikatnu temu i upitao koliko će svako od fudbalera dobiti karata za taj meč.

Hrvatski izvori kažu da je Šuker bio veoma škrt i da je ironično dodao kako fudbaleri mogu da računaju tek na 2-3 karte. To je izazvalo revolt kod igrača, pre svih kod Modrića i Srne, a kapiten je prvom čoveku hrvatskog fudbala odbrusio.

"Onda se ti skini pa istrči na teren protiv Srbije".

Groznica zbog meča sa Srbijom uveliko drma Hrvatsku, iako je do dvoboja ostalo još 35 dana. HNS još uvek nije izašao u javnost sa detaljima kako će i na koji način biti prodavane i raspodeljene karte za meč koji je već sada ocenjen kao "utakmica godine". Zbog toga vlada blaga nervoza među zainteresovanim navijačima, a nju dodatno pojačava ćutnja prvih ljudi HNS-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track