KIŠA: Osoblje hotela prekinulo meč Zvezde i Šahtjora

Pljusak

KIŠA: Osoblje hotela prekinulo meč Zvezde i Šahtjora

Fudbal -
Golove za Zvezdu postigli Mihajlović i Kadu

Prijateljska utakmica na pripremama u Turskoj između fudbalera Crvene zvezde i "B" tima Šahtjora iz Donjecka prekinuta je posle 45 minuta, a razlog su kiša i jak vetar. Posle prvog poluvremena Zvezda je vodila sa 2:0, zahvaljujući golovima Stefana Mihajlovića i Kadua.

Tokom pauze između poluvremena osoblje antalijskog hotela "Arkadija" na čijem je terenu igrano nije dozvolilo da se meč nastavi sa obrazloženjem da bi to uništilo podlogu, iako su predstavnici oba kluba bili su za nastavak meča.

http://www.youtube.com/watch?v=mCWj5rW6PTo

Prvi gol viđen je u 16. minutu. Sa desne strane centrirao je Kadu, a na drugoj stativi Mihajlović je udarcem glavom savladao golmana tima iz Donjecka. U 28. minutu, oporavljeni Kadu je posle kornera Miloša Dimitrijevića bio uspešniji od golmana "rudara".

Iako je odigrano samo pola meča, trener Zvezde Aleksandar Janković bio je zadovoljan.

"Šteta što nismo igrali i drugo poluvreme. U prvom delu viđen je lep fudbal, jer smo za rivala imali dinamičnu ekipu, koja dosta trči i koja je prvenstveno školovana i tehnički odlično potkovana. Međutim, šta je tu je, viša sila nas je sprečila da odigramo i drugi deo - rekao je Janković po ranijem završetku utakmice.

Šef stručnog štaba crveno-belih pohvalio je postavu koja je odigrala protiv mladih Ukrajinaca.

"Zadovoljan sam zalaganjem svih igrača. Uporno im ponavljam da još uvek nisam odredio startnu postavu i da svi još konkurišu za mesto u prvih 11. Momci su to shvatili na pravi način, niko od njih ne igra pod "ručnom" što je svakako dobra stvar. Svi ispunjavaju sve zadatke bez pogovora i na tome im čestitam", zaključio je Janković.

Prema ranije utvrđenom planu ekipa Aleksandra Jankovića će u nedelju igrati protiv Petrolula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track