IZMORILE GA RUSKINJE: Zbog previše seksa slabije igrao
Foto: REUTERS

Baš mu je bilo loše

IZMORILE GA RUSKINJE: Zbog previše seksa slabije igrao

Fudbal -
Brazilac Vagner Lov požalio se medijima da su mu Ruskinje u krevetu oduzele previše energije i da nije mogao da igra na visokom nivou

MOSKVA - Brazilski internacionalac Vagner Lav (Love - ljubav) priznao je da nije igrao na zavidnom nivou jer je, u skladu sa prezimenom, upražnjavao previše seksa sa Ruskinjama. Napadač moskovskog CSKA se nedavno vratio među "Armejce" posle pozajmice u Flamengu, a za brazilski "Plejboj" je otkrio zašto pružao slabije igre.

"Pre nego što sam napustio CSKA i vratio se u Flamengo osećao sam se veoma usamljen u Moskvi. Osim mene, više nije bilo nijednog Brazilca u timu. Tražio sam dozvolu da ostanem kod kuće jer mi je bilo teško da se snalazim bez poznavanja jezika. Ali bilo mi je dosadno kod kuće pa sam upražnjavao seks po ceo dan. Mislim da je to razlog što sam previše opušten na terenu."

Vagner se posle godinu dana na pozajmici zimus vratio u Moskvu, ali sada u timu ima zemljaka Marija Fernandeza, sa kojim može da priča na portugalskom. Brazilac nije očaran klimom u Rusiji, ali jeste Ruskinjama.

"Zimi je u ruskim domovima, restoranima i prodavnicama toplo. Međutim, problem nastaje kada izađete na ulicu. Nikada nisam pokušao da imam seks na minus 27 ili minus 30 setepeni. Nisam lud. Ruskinje su najlepše žene na svetu. Ali ja nisam bio sa previše Ruskinja", požalio se Brazilac.

Vagner Lov je najuspešniji stranac u istoriji ruskog fudbala. Za vreme boravka u CSKA 2004-2012 postigao je 117 pogodaka, osvojio dve šampionske titule i UEFA kup.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track