BLAMAŽA: Austrijski amateri ponizili Zvezdu!

SRAMOTA

BLAMAŽA: Austrijski amateri ponizili Zvezdu!

Fudbal -
Amaterska ekipa Salcburga deklasirala je crveno-bele u prijateljskom meču u Antaliji

ANTALIJA - Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su ubedljiv poraz u prijateljskom meču protiv amatera Salcburga (0:3).

Ovo je drugi poraz Crvene zvezde na pripremama u Antaliji, a poslednji meč crveno-beli će igrati u sredu protiv ukrajinskog Šahtjora.

Janković je izveo potpuno drugačiji tim od onog koji je u nedelju savladao Petrolul.Branio je Kirovski, desnog beka je igrao Vešović, levog Mladenović, štoperi su bili Krneta i Reljić. Ispred njih su bili Garido i Dimitrijević. Uz levu aut liniju napadao je Milunović, uz desnu Karaklajić, najistureniji igrač bio je Mihajlović, a iza njega je igrao Kadu. Salcburg je bolje otvorio utakmicu, već u 17. minutu postigli su pogodak, međutim gol je poništen zbog nedozvoljene pozicije.

http://www.youtube.com/watch?v=WwuCjBEAx04

U finišu utakmice Mladenović je srušio napadača Salcburga u kaznenom prostoru i sudija pokazao na belu tačku. Perhold uspešno izveo jedanaesterac i tako postavio konačan rezultat (0:3).

Janković: Izvlačimo pouke

Trener Aleksandar Janković, logično, nije bio zadovoljan izdanjem svog tima na utakmici sa austrijskim Salcburgom.- Svaka utakmica donosi neku pouku i zaključak. Kao što je juče bilo pozitivnih zaključaka, danas je bilo poptuno suprotno. Pripreme služe da se utisci "slažu" i da se stvara hijerarhija ko koliko hoće i ko koliko može. Idemo dalje, pripremamo se za šampionat i iz svakog meča izvlačimo pouke - zaključio je Janković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track