USPELA PROBA: Partizan nadigrao Koprane

Spremni za BSK

USPELA PROBA: Partizan nadigrao Koprane

Fudbal -
Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Luke Kopar rezultatom 2:1 u generalnoj probi pred početak prolećnog dela sezone
1 / 5

KOPAR - Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Luka Kopar s 2:1 u prijateljskoj utakmici u Sloveniji.Partizan je došao u vođstvo u 21. minutu. Brašanac je ukrao loptu na 25 metara od gola i prosledio je Iliću. Lopta ide na stranu, Luka je propušta, a ona dolazi do Miljkovića koji je zakucao u mrežu.Kopar je izjednačio u 67. minutu. Bradašija je sačekao loptu na drugoj stativi i gurnuo je u mrežu. Pobedu crno-belima doneo je Šćepović u 72. minutu. On je odlično izveo slobodan udarac sa 20 metara i zakucao je loptu u mrežu.Ovo je bio poslednji pripremni meč crno-beli uoči nastavka sezone u srpskom šampionatu. Partizan se sutra vraća u Beograd, a u utorak, 26. februara igra meč 16. kola Superlige Srbije protiv BSK-a u Borči.

http://www.youtube.com/watch?v=FUHMzdlumw4

Tok meča:90. minut - Kraj utakmice.80. minut - Igra se odvija uglavnom na sredini terena.75. minut - Leo šutira sa 20 metara, lopta ide pored gola.72. minut - 2:1 za Partizan. Šćepović je izveo prekid sa 20 metara i zakucao loptu velemajstorski u mrežu.67. minut - Gol za Kopar. Strelac Bradašija posle dubinske lopte sa strane, on je sačekao na drugoj stativi i gurnuo je u mrežu.63. minut - Luka zavrće loptu sa linije auta, Brašanac natrčava i šutira pored gola.

59. minut - Opasan napad Kopra, šutira sam sa 15 metara Guberac, ali lopta ide pored gola.57. minut - Pauljević fenomenalno prodire po desnoj strani, udara dva puta lažnjak, zavrće u sredinu, natrčava Lazevski i topovski šutira, ali je lopta na putu ka golu nekog pogodila i odbila se u polje.52. minut - Šćepović u lepoj prilici. šutirao je u donji levi ugao, golman iz dva puta brani.50. minut - Domaći fudbaleri traže penal, ali sudija pokazuje da se igra nastavi

48. minut - Fudbaleri Kopra ušli su agresivnije u drugi deo meča46. minut - Počelo je drugo poluvremeII poluvreme45. minut - Kraj prvog poluvremena. Partizan zasluženo vodi.40. minut - Ilić pokušava pasom iza ledja odbrane ka Luki, golman je oprezan i hvata loptu.

36. minut - Šćepović opet probija do linije, vraća na peterac, tu je sačekuje Luka i glavom je udara, lopta nekog pogadja i odbija se u polje.

34. minut - Luka šutira sa 25 metara, golman brani.32. minut - Prekid za Kopar, nabačena lopta i glavom je kresnuo Blažič pored gola.28. minut - Šćepović ulazi u dobru poziciju sa leve strane i šutira sa 12 metara levicom, golman brani.25. minut - Opsada gola Kopra, dva tri puta su pokušavali da šutnu, Kojić, Šćepović, Ilić i na kraju je neko izblokirao na penalu…21. minut - Gol za Partizan. Strelac je Miljković. Brašanac je ukrao loptu na 25 metara od gola, prosledio do Ilića, koji baca na stranu, Luka je propušta, a iz drugog plana natrčava Miljković i iz prve je po zemlji zakucava u mrežu.19. minut - Lepa akcija crno-belih. Šćepović je zakuvao, Kojić posle toga prošao kroz dvojicu i kada se spremao da šutira neko mu ulazi u blok, a sudija na opšte čudjenje svira faul za Kopra. 14. minut - Korner je izveo Brašanac, Ivanov skače i šutira glavom, a neko na gol liniji domaćih igra rukom, sudija ne svira penal.13. minut - Šansa za Kojića. Luka je idealno centrirao sa leve strane desnom nogom, Kojić skače sam na penalu i glavom je prebacuje preko gola.

12. minut - Galešič odlično zateže sa 25 metara, Stojković prstima izbija u korner.

6. minut - Igra se odvija uglavnom na sredini terena, a Partizan ima loptu više u posedu3. minut - Stanković dobija žuti karton zbog povlačenja sa ledja. Slobodnjak za domaće na 30 metara. Galešić šutira, Stojković siguran2. minut - Prva kontra crno-belih preko Luke, bez opasnosti po gol.1. minut - Utakmica je počelaKoper: Nenezić, Palčić, Mavrič, Blažič, Hadžić, Čovilo, Migliorini, Guberac,Brečević, Galešić, Bradasia.Partizan: Stojković, Miljković, Pajović, Ivanov, Stanković, Smiljanić, Ilić, Brašanac, Luka, Šćepović, Kojić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track