Milija Ktitor: Đurić je bruka za srpski sport

Milija Ktitor: Đurić je bruka za srpski sport

Fudbal -
Ugledni privrednik i nekadašnji član Skupštine Partizana Milija Ktitor Milosavljević smatra da predsednik crno-belih mora da napusti klub

Isprozivao ga!Dugogodišnji član Skupštine FK Partizan i bivši član Upravnog odbora crno-belih Milija Milosavljević smatra da je krajnje vreme da predsednik crno-belih Dragan Đurić ode iz kluba.- Dragan Đurić je sramota za srpski sport. Njega bi trebalo najuriti iz Partizana. Ne znam da li ga podržava neka politička opcija, ali ako je tako, onda oni rade protiv našeg društva - ogorčen je Milosavljević, koji je godinama finansirao Partizan.Prvi čovek srpskog šampiona nije želeo da daje izjave za Kurir, štaviše, rekao je da to nikad više neće učiniti, pa će čitaoci najtiražnijeg dnevnog lista u zemlji ostati uskraćeni za njegovu stranu priče. Pored toga, Đurić nije rekao zašto pojedini članovi Skupštine pet dana pre zasedanja najvećeg klupskog tela još nisu dobili materijal za pomenuti sastanak, što je novo kršenje klupskog statuta.(S. R.)

Deca s Kosmeta posetila stadion u HumskojDeca nižih razreda osnovnih škola s područja Kosovske Kamenice i Gnjilana u organizaciji Nezavisnog sindikata policije posetila su Beograd, a tu priliku su iskoristila da obiđu stadion Partizana. Klinci su obišli Trofejnu salu, a od srpskog šampiona su dobili i prigodne poklone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track