POTOP: Odložen meč BSK - Partizan za šesti mart

Ništa od igre

POTOP: Odložen meč BSK - Partizan za šesti mart

Fudbal -
Zbog vodom natopljenog terena meč BSK - Partizan odložen je za šesti mart

BEOGRAD - Premijerni meč prolećnog dela Super lige BSK - Partizan neće biti odigran danas zbog lošeg stanja terena u Borči koji je natopljen vodom.

Premijerni duel 16. kola fudbalskog šampionata Srbije između BSK - a iz Borče i Partizana trebalo je da se igra danas od 13 sati. Glavni sudija utakmice Milan Jeremić sa predstavnicima dva kluba izvršio je pregled terena u Borči i zajednički je doneta odluka da se ne igra. Odložena utakmica 16. kola fudbalskog prvenstva Srbije između BSK-a i Partizana biće odigrana 6. marta od 13 sati.

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je razočaran što je zbog kiše otkazana današnja utakmica protiv BSK.

"Svakako je da sam razočaran, čekali smo 86 dana na ovo... Ali, stvarno, pored svih napora koje su domaćini uložili, voda jednostavno nije imala gde da ode. Mi smo došli da igramo, ali stvarno nije bilo uslova i sudije su odlučile da se odloži", rekao je Vermezović agenciji Beta.

"Videćemo koliko će nam ovo poremetiti planove, ali kao što sam i ranije govorio mi moramo da se prilagodimo svim uslovima. Snaći ćemo se već nekako...", istakao je trener Partizana.

Vermezović je najavio da će Partizan sutra igrati prijateljski meč protiv Balkana, a da će tu on šansu dati onim igračima koji bi igrali protiv BSK.

http://www.youtube.com/watch?v=9ASBHz6B47E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track