HRVATI: Srbi žele domaćicu!

Neobičan zahtev

HRVATI: Srbi žele domaćicu!

Fudbal -
Zvaničnici fudbalskog saveza Srbije dostavili su listu želja za meč sa Hrvatskom na Maksimiru

ZAGREB - Fudbalska reprezentacija Srbije dostavia je spisak zahteva vezanih za osiguranje i hranu na meču sa reprezentacijom Hrvatske, prenose hrvatski mediji.Prema rečima direktora stadiona "Maksimir", Miljenka Sakomana, naš nacionalni tim pored standardnih zahteva imao je i jednu neobičnu želju - da ih u svlačionici sačeka keks "Domaćica"."Zatražili su da ih u svlačionici na dan utakmice čeka Domaćica keks! Zanimljivo, nisu oni prvi koji su nam to tražili, isto su zahtevali i Makedonci", rekao je Sakoman.

U petak su na Maksimiru svečano otvorene nove svlačionice koje će biti na raspolaganju reprezentaciji Srbije. Ove ekstra moderne svlačionice imaju bazen, veliki televizor, širok komfor...

Orlovi uz domaćicu dobijaju i bajadereIz kompanije koja proizvodi ovaj keks su potvrdili da će sa velikim zadovoljstvom ispuniti želje srpskih fudbalera."Izuzetno nam je drago kada vrhunski sportisti odaberu naše proizvode i u sportskim trenucima uživaju u slatkišima. Uz domaćicu ćemo naravno poslati i bajadere i dorine, koje su im takođe dobro poznate. Nadamo se da ćemo svi zajedno uživati u vrhunskoj i tolerantnoj utakmici", rekla je za Index.hr Marica Vidaković, potparol Kraša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track