PANIKA: Delije i Grobari idu na Maksimir

Navijačke želje

PANIKA: Delije i Grobari idu na Maksimir

Fudbal -
Hrvatski mediji pozivajući se na izjavu neimenovanog navijača Partizana, pišu kako se očekuje da i u Beograd dođu pristalice Hajduka i Dinama

Iako su se savezi dve zemlje dogovorili da na predstojeće okršaje Hrvatske i Srbije u okviru kvalifikacija za Svetsko fudbalsko prvenstvo na tribinama stadiona u Maksimiru i Beogradu ne bude gostujućih navijača, mediji pišu da se 22. marta u Zagreb očekuje dolazak najvatrenijih pristalica Crvene zvezde i Partizana.

"Na odlazak u hrvatsku metropolu čekamo već dve decenije i žreb za kvalifikacije nas je jako razveselio. Nema te sile koja nas može sprečiti da dođemo u Zagreb na utakmicu, a siguran sam da će tamo biti i Delije, te svi kojima jeSrbija u srcu", prenosi "Slobodna Dalmacija" reči neimenovanog Partizanovog navijača.

U istom tekstu se ističe i "očekivana pomoć 'ruske braće'", kao i najava da srpski navijači sa nestrpljenem čekaju septembar i dolazak "vatrenih" u Beograd. Poseban doček, navodno, priprema se splitskoj Torcidi, navijačima Hajduka koji su na svojoj tribini imali i kosovska obeležja tokom utakmice sa Barselonom na Poljudu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja