AGONIJA SUPERLIGAŠA: Fudbaleri Smedereva treniraju u hodniku

AGONIJA SUPERLIGAŠA: Fudbaleri Smedereva treniraju u hodniku

Fudbal -
Fudbaleri Smedereva nedeljama ne izlaze na teren da bi se pripremili za meč, već samo rade vežbe i trče ispred svlačionice

Šta je super u Superligi?Propadanje fudbalskih klubova u Srbiji ne staje! Igrači Smedereva zauzimaju poslednju poziciju na tabeli sa svega osam osvojenih bodova u 17 mečeva, ali to nije jedino dno na kojem se nalaze. Kurir saznaje da ekipa poslednjih nedelja trenira u hodniku ispred svlačionice jer su im zbog totalne nebrige uprave seoski klubovi zabranili da se pripremaju na njihovim terenima.- Plate igračima više se i ne spominju, od toga su gotovo svi digli ruke. Užasno je to što igrači nemaju gde da treniraju, pa trener Miloš Velebit organizuje vežbe ispred svlačionice. Sreća da je hodnik dugačak, pa igrači mogu i da istrče malo - priča naš izvor.Treniranje na stadionu ne dolazi u obzir jer bi travnjak bio uništen za utakmice, tako da Smederevci u svojoj nemaštini nemaju izbor.- Mali klubovi u okolini Smedereva neće da izlaze u susret jer im se dugo ništa ne plaća. Postoji jedan klub na 30 kilometara od grada koji bi dozvolio treniranje kod njih, ali uprava nema novac da organizuje transport ekipe do tamo. Niko ne vidi izlaz iz trenutne situacije i pitanje je da li će tim završiti takmičenje u Superligi.

Miloš Velebit: Zovite upravu!Šef stručnog štaba Miloš Velebit, za kojeg se nazvanično priča da će uskoro dobiti otkaz (?!), nije želeo da priča o svojim nevoljama u radu s ekipom.- Bolje bi bilo da pronađete nekog iz uprave ko bi vam pričao o svemu što nam se dešava. Ja bih ipak da se ograničim samo na rad s igračima, a da sa medijima neko drugi komunicira - zaključio je Velebit.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track