KARADŽIĆ: Zvezda podržala izgradnju Nacionalnog stadiona

Izgradnja novog stadiona

KARADŽIĆ: Zvezda podržala izgradnju Nacionalnog stadiona

Fudbal -
Jasno mi je da je pred nama niz otvorenih tema, a upravo će one biti tema jednog skorašnjeg zajedničkog sastanka, kada ćemo detaljno analizirati sve aspekte ove značajne misije, naveo je Karadžić

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić zahvalio je u Crvenoj zvezdi na "veoma brzom i konciznom odgovoru" povodom ideje o izgradnji Nacionalnog stadiona i najavio sastanak sa rukovodstvom tog kluba.

"Veoma mi je drago da su podržali naš predlog i ideju o izgradnji jednog višestruko korisnog objekta kao što će to biti Nacionalni stadion. Jasno mi je da je pred nama niz otvorenih tema, a upravo će one biti tema jednog skorašnjeg zajedničkog sastanka, kada ćemo detaljno analizirati sve aspekte ove značajne misije", naveo je Karadžić u saopštenju.

Karadžić je rekao da će se sastanak organizovati posle prezentacije projekta Nacionalnog stadiona, a njemu će prisustvovati i predstavnici Ambasade Velike Britanije i "Mejs grupe".

Upravni odbor crveno-belih je posle sednice u ponedeljak objavio da je to dobra ideja, ali da neće rušiti svoj stadion, već da je uz renoviranje i ulaganje moguće da "Marakana" bude nacionalni stadion.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track