MINUS 23 MILIONA: Zvezda ponovo u blokadi!

NOVI PROBLEMI

MINUS 23 MILIONA: Zvezda ponovo u blokadi!

Fudbal -
Kompanija "SIG" pustila je menice, pa se račun kluba sa Marakane ponovo nalazi u velikom minusu

BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda ponovo se nalazi u blokadi, jer je kompanija "SIG" pustila menice pa je račun kluba u minusu 23 miliona dinara, prenosi B92.Zvezdi prete nove blokade jer bi narednih dana račun mogao da bude opterećen i novim potraživanjima poverilaca. Klub iz Ljutice Bogdana se nalazi u ogromnim problemima, a slaba koordinacija među članovima kluba mogla bi da prouzrokuje još veće probleme.Nedavno je Zvezda izdvojila igračima 150 hiljada evra, koji su bili namenjeni firmi "SIG" koja je krajem februara povukla menicu i tako omogućila Zvezdi da odblokira račun, ali uz obećanje da će među prvima biti isplaćena kada stigne novac u klub.Nekoliko dana pre meča sa Radom igračima je rečeno da će dobiti plate kada stigne novac od Gasproma. Međutim, taj novac još nije stigao u klub bog nemarnosti prethodne administracije ugovor ponovo morao na korekciju i doradu.

Čović: Nemam komentar, biće prilike za razgovor

Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović nije želeo da komentariše novu blokadu računa kluba i rekao je da će biti prilike za razgovor.

Čović je agenciji Beta putem SMS-a odgovorio da sada nema komentar, ali da će vrlo brzo biti prilike za razgovor o novom ulasku kluba u blokadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track