Aleksandar Janković: Ne tiču me se priče o otkazu!
Foto: Saša Pavlić

Ispovest trenera crveno-belih

Aleksandar Janković: Ne tiču me se priče o otkazu!

Fudbal -
Znam šta mi visi nad glavom, ista sudbina u Zvezdi prati me od 2008. godine, kaže Janković

Saga se nastavlja.Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković ne razmišlja o mogućoj smeni i poručuje Stevanu Mikoviću da ga ne smatra menadžerom! Mladi stručnjak nije želeo da otkrije da li je tačno da samo njemu klub nije uplatio platu.Jankoviću je drago što je u sukobu s Mikovićem klub stao na njegovu stranu i što ga je podržao potpredsednik Nebojša Čović.- Cela ta priča ne utiče na mene! Sve je to normalno i očekivano. U Zvezdu sam došao 20. avgusta kao spasilac i jedini trener koji može da uradi nešto. Već posle mesec i po imao sam ultimatum da moram dobiti derbi. I sada znam šta mi visi nad glavom. Priča se da će me smeniti, ali o tome ne razmišljam - rekao je Aleksandar Janković i odbio da odgovori na pitanje da li jedini u klubu nije primio platu:- To ne bih da komentarišem! O parama neću javno da pričam. Ista sudbina me prati od 2008. godine i prvog mandata u Zvezdi.Menadžer Stevan Miković optužio je Aleksandra Jankovića za menadžerisanje igrača Crvene zvezde i istakao da je mladi stručnjak na sve načine bušio bivšeg trenera crveno-belih Roberta Prosinečkog.- Katastrofalno je da takvi likovi i takve individue danima dobijaju medijski prostor. Majami nije menadžer jer do pre nekoliko godina nije radio u fudbalu. Znam da je bio u nekim drugim vodama - kazao je Janković.Fudbaler Srđan Mijailović, zbog kog je i nastao sukob, tvrdi da je zdrav i da ne zna zašto nije bio u protokolu za prethodne utakmice Crvene zvezde.- Moj razgovor s Mićkom bio je savršeno normalan. Imao je problem s leđima, a to što nije igrao stvar je mog izbora. Neću da polemišem s njim preko novina. On tačno zna zašto ne igra - zaključio je Janković.

Zvezda za autističneAleksandar Janković bio je gost na aukciji koju su zajedno organizovali fudbalski, košarkaški i vaterpolo klub Crvena zvezda. Novac od portreta koji su prodati biće uplaćen na račun Centra za autističnu decu Srbije.

Stižemo PartizanU ovom trenutku Partizan ima osam bodova više i čini se da je prednost crno-belih nedostižna.- Možemo da ih stignemo, ali samo ako pobedimo sve utakmice do kraja. Ukoliko uđemo u seriju, onda imamo pravo da se nadamo Partizanovom kiksu. Očekujem da ćemo u Nišu odigrati još bolje nego protiv Novog Pazara - ocenio je Janković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track