HRVATI PRIZNALI: Istina je, imamo kompleks Srba

Pred duel na Maksimiru

HRVATI PRIZNALI: Istina je, imamo kompleks Srba

Fudbal -
Moj je osećaj da je taj jezičak na psihičkoj vagi počeo da ide u našu korist. Iz klupske, reprezentativne, ali i sfere drugih sportova, od vaterpola i rukometa, mislim da se stvari menjaju, rekao je Badelj

Pred utakmicu sa Srbijom, hrvatski fudbalski repreezentativac Milan Badelj, kaže da naš tim osim u odbrani nema veliki individualni kvalitet.

"Cenim Srbiju i smatram je ozbiljnim suparnikom. Radi se o klasičnoj balkanskoj ekipi, koja možda osim odbrane nema neku veliku individualnu zvezdu, ali je spremna da prevari, podvali, dribla, zbuni... Uglavnom, ako se opustiš na jedan čas, lako te mogu prevariti što znači da su opasan rival. Dobra reprezentacija, ali mislim da smo mi ipak kvalitetniji", rekao je Badelj.

Na konstatatcijuda Hrvati imaju kompleks Srba, kada su u pitanju sportski dueli, igrač Hamburga je rekao:

"Gledajući kroz istorijske sportske rezultate, u tome i ima istine. Moj je osećaj da je taj jezičak na psihičkoj vagi počeo da ide u našu korist. Iz klupske, reprezentativne, ali i sfere drugih sportova, od vaterpola i rukometa, mislim da se stvari menjaju. Ja sigurno nemam kompleks, a ko zna, iako pričaju jedno, možda ga sada imaju oni", zaključio je Badelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track