LE: Totenhem se provukao u Milanu, ništa od Interovog čuda

Umalo preokret

LE: Totenhem se provukao u Milanu, ništa od Interovog čuda

Fudbal -
Inter poveo 3:0, ali je Totenhem u produžetku postigao odlučujući gol

Fudbaleri Totenhema plasirali su se u četvrtfinale Lige Evrope, iako su večeras, u revanš meču osmine finala, izgubili od Intera sa 4:1 posle produžetaka.

Od starta meča Inter je imao inicijativu, a u 20. minutu Kasano je doneo prednost svom timu. Nakon sjajnog centaršuta Palasija Kasano je zakucao glavom loptu u mrežu Totenhema za 1:0.

Ekipa trenera Viljaša Boaša nije ličila na tim koji je pre samo sedam dana uništio Inter na Vajt Hart Lejnu. Već na startu drugog poluvremena Inter dolazi do 2:0. Rodrigo Palasio je na asistenciju Kambjasa postigao gol i u potpunosti vratio Inter u meč.

Domaćin je svim snagama opsedao gol gostiju i to se isplatilo u 75. minutu. Kasano je izveo slobodni udarac, prebacio živi zid, lopta je pogodila Galasa, promenila pravac i završila u mreži Totenhema.

Gol za Totenhem je u šestom . minutu produžetka postigao Adebajor posle odbitka, a uzvratio je rezervista Intera Alvarez u 110. minutu. Ranokija se pridružio navali kao poslednja izmena, a i golman Handanović je u 119. minutu došao da isprati korner. Tada je poslednju šansu propustio Ranokija prejakim udarcem glavom, nakon čega su usledila očajnička dodavanja bez završnog pasa i poslednji sudijski zvižduk.

Produžeci su viđeni i na utakmici između Rubina i Levantea, jer su i posle 180 minuta igre mreže mirovale.Tim iz Kazanja slavio je golovima Rondona u 100. i Đađuna u 112. minutu.

http://www.youtube.com/watch?v=Yckr1bi4MX8

Rezultati:

Rubin - Levante 2:0

(Rondon 100, Đađun 112) - prvi meč 0:0

Zenit - Bazel 1:0

(Vitsel 30) - 0:2

Inter - Totenhem 4:1

(Kasano 20, Palasio 52, Galas 75. a.g, Alvarez 110 - Adebajor 96) - 0:3

Od 21.05 sastaju se:

Bordo - Benfika - prvi meč 0:1

Čelsi - Steaua - 0:1

Fenerbahče - Viktorija Plzenj - 1:0

Lacio - Štutgart - 2:0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track