MIJATOVIĆ: Real je našao lek za Barselonu
Foto: REUTERS

MIJATOVIĆ: Real je našao lek za Barselonu

Fudbal -
Bivši sportski direktor Madriđana istakao da je Kraljevski klub pronašao dobitnu kombinaciju u duelima sa Barselonom i da ne strepi ako se ponovo sastanu u Ligi šampiona

MADRID - Legenda Reala i bivši fudbaler Partizana Predrag Mijatović izjavio je za španske medije da je Real dokazao da je ravnopravan sa Barselonom i da ne strepi od eventualnih duela u Ligi šampiona.

Madriđani su u šest ovosezonskih duela slavili tri puta, jednom su poraženi, uz dva remija.

"Možemo da se pohvalimo da imamo dobru statistiku u poslednje vreme. Barselona je i dalje veliki tim, nije lako igrati protiv njih. Međutim, u poslednjih nekoliko mečeva Real je pokazao da može da se nosi sa njima bez ikakvih problema."

Bivši sportski direktor "Kraljevskog" kluba prokomentarisao je i mogućnost da Murinjo i Ronaldo odu iz Madrida na kraju sezone.

"Obojica imaju višegodišnje ugovore sa Realom. Kao navijač Reala voleo bih da ih vidim još dugo u klubu. Međutim, oni će doneti odluke u dogovoru sa klubom", rekao je Mijatović.

Aktuelni fudbalski menadžer nada se i da trofej Lige šampiona može da stigne u Madrid.

"Favoriti su uvek isti. Nadam se da trofej Lige šampiona može da stigne u Madrid ove godine", zaključio je Predrag Mijatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track