Radosav Petrović: Tompson neće spasti Hrvate!
Foto: Sasa Pavlic

Još 1 dan Hrvatska – Srbija

Radosav Petrović: Tompson neće spasti Hrvate!

Fudbal -
Srpski fudbalski reprezentativac Radosav Petrović nije zainteresovan za muzički izbor svojih kolega iz hrvatskog tabora pred sutrašnji meč

Koga briga za razglas?Odbrojavaju se sati do utakmice na Maksimiru, već se zna da će Hrvati iskoračiti na teren uz zvuke poznatog srbomrsca Tompsona, ali Radosav Raća Petrović pokazuje kako igraču iskustvo pomaže da vlada situacijom.- Hrvati su domaćini meča, tako da je njihovo pravo da li će puštati Tompsona ili neku drugu muziku. Nas ne treba da zanima njihov izbor, niti može muzika da utiče na nas. Mi isto imamo naš način pripreme i od toga nećemo odstupiti ni u Zagrebu - rekao je Raća Petrović.Vezni igrač turskog Genčlerbirligija, za kojeg svi stručnjaci govore da je sazreo za preuzimanje važne uloge u timu „orlova“, kaže da se dobro seća 1999. godine i prvog duela na Maksimiru:- Gledao sam tada utakmicu. Ako bih morao da izaberem nekog iz tog tima koji je igrao 2:2, voleo bih da nas pojača jedan od strelaca, Dejan Stanković ili Peđa Mijatović, pa da budemo uspešni kao oni.Što se tiče razmene dresova na kraju utakmice, Petrović će svoj najverovatnije vratiti ekonomu nacionalnog tima Nemanji Nikoliću.- Nemam običaj da menjam dres posle utakmice. Izuzeci su oni slučajevi kad mi jedan prijatelj naruči dres nekog igrača protiv kojeg odigram meč.

Daće bog da uđeKad je u junu prošle godine na prijateljskoj utakmici u Švedskoj zamalo pogodio mrežu šutem s razdaljine od 50 metara, Petrović je rekao: „Nije ušla sad, ući će u Zagrebu.“- Sećam se, naravno, nadam se da će se taj momenat dogoditi baš u Zagrebu. Daće bog - rekao je Petrović.

NBA BiševacMilan Biševac je prekratio vreme u karantinu telefonskim razgovorima, a promovisao je sportsku garderobu iz NBA. Kao košarkaš Čikago Bulsa može da se šeta samo po sobi, dok po sportskom centru mora da poštuje pravilo jednoobraznog oblačenja.

Opuštanje uz KurirPrvi prolećni dan igrači su izabrali za šetnju po sportskom centru. Bilo je onih koji su se poput Đurđića opuštali uz Kurir, dok su se pojedinci odlučili za uživanje na osunčanim terasama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track