SAKRILI SE: Tole i Miha izbegli novinare!
Foto: TANJUG

NEMAJU HRABROSTI

SAKRILI SE: Tole i Miha izbegli novinare!

Fudbal -
Dan posle sramotne igre i poraza, ljudi od kojih su se očekivali odgovori nisu se se pojavili na konferenciji za medije

STARA PAZOVA - Na konferenciji za medije, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, nisu se pojavili selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović i prvi čovek FSS Tomislav Karadžić, iako su se upravo od njih očekivali odgovori na mnoga pitanja vezana za novi neuspeh fudbalske reprezentacije Srbije.

Selektor je pred novinare poslao "krivca" za prvi gol Hrvata, iskusnog Aleksandra Kolarova i mlade fudbalere Nastasića i Đuričića.

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov rekao je danas da mu je poraz od Hrvatske od 2:0 teško pao, kao i to što će ostati upamćen kao jedan od glavnih krivaca za ishod meča u Zagrebu.Hrvatska je u vođstvo došla u 23. minutu posle greške Kolarova, koji je loše izveo slobodan udarac na svojoj polovini terena."Najvise me boli što će neko za 10 godina da dođe i da mi kaže - "Ti si onaj što je pogrešio i zbog koga smo izgubili protiv Hrvatske". Nemam objašnjenje za sve ovo, atmosfera u reprezentaciji je prava, ali se neke stvari jednostavno nisu poklopile", rekao je Kolarov na konferenciji za novinare u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.Kolarov neće moći da igra za Srbiju u Novom Sadu protiv Škotske zbog parnih žutih kartona, ali je uprkos tome odlučio da ostane uz reprezentaciju.Defanizivac Mančester Sitija priznao je da on i saigrači u prvom poluvremenu ništa nisu pokazali na terenu zagrebačkog Maksimira."Ostalo je pet utakmica do kraja, najlakše je sada tražiti ostavke, ali mislim da bi trebalo da krenemo dalje i gradimo nešto što će nam koristiti u budućnosti. Moramo da gledamo i kako drugi rade, Hrvati su stvorili kult reprezentacije i zašto da ne prepišemo od njih nešto što je dobro", dodao je Kolarov.Narednu utakmicu srpski fudbaleri odigraće u utorak u Novom Sadu protiv selekcije Škotske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track