GOTOV JE: Mihajlović odlazi?!
Foto: TANJUG

Ništa od produžetka saradnje

GOTOV JE: Mihajlović odlazi?!

Fudbal -
FSS neće produžiti ugovor sa sadašnjim selektorom po završetku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

BEOGRAD - Fudbalski savez Srbije neće produžiti ugovor sa Sinišom Mihajlovićem po završetku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, saznaje Sport!

Čelni ljudi saveza zbog predstojećeg meča sa Škotskom, ali i "teškog" ugovora koji ima sadašnji selektor, ne žele da uruče otkaz Mihajloviću i time plaćaju penale kao u slučaju Radomira Antića, već će sačekati kraj ovih mučnih kvalifikacija u kojima je Srbija izgubila gotovo sve šanse da se nađe u Brazilu naredne godine.

Ovaj sportski dnevni list saznaje da su gotovo svi članovi fudbalske vlade potpuno razočarani dosadašnjim radom selektora, a posebno onim što je viđeno u Zagrebu, kada je Mihajlović izgubio meč još u svlačionici.

Njegov odabir startne postave i taktike uverio je čelnike FSS da ono što se desilo u Skoplju nije slučajnost. Podsetimo, tada je kapiten Bane Ivanović bio izostavljen iz startne postave.

FSS će odluku o tome da ne produži saradnju sa Mihajlovićem saopštiti posle "detaljnih analiza".Mihajlović je jedini selektor koji je vezao tri poraza u jednim kvalifikacijama, uz gol razliku 0:6.Srbija nikada u ranijoj fazi nije izgubila šanse da se nađe na nekom velikom takmičenju.Sadašnji selektor se sukobio sa igračima zbog kojih je ispaštala selekcija, a ušao je u sukob sa strukom i medijima.

Kakav je vaš stav? Kurir sport vas pita, da li Siniša Mihajlović treba da bude selektor i po završetku kvalifikacija za Svetsko prvensto?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track