RAMADANI: Laž je da sastavljam reprezentaciju Srbije

Otvoreno

RAMADANI: Laž je da sastavljam reprezentaciju Srbije

Fudbal -
Sa Mihajlovićem sam se sreo samo jednom na minut-dva, rekao Ramadani za Kurir sport

Fali Ramadani menadžer sa najvećim brojem fudbalera u reprezentaciji Srbije, ponovio je u izjavi za Kurir sport da ne poznaje selektora Srbije Sinišu Mihajlovića i da samim tim nije neko ko sastavlja tim "Orlova".

"Ja ne poznajem selektora Srbije. Videli smo se samo u prolazu na minut-dva. Uz to, nisam stručnjak koliki je Mihajlović i ne želim da ulazim u te polemike, o tome kako neko radi i šta radi. Te priče su sramotne. Nisam kompetentan za takve stvari", rekao je Ramadani.

Poznati menadžer se našao u žiži javnosti zbog činjenice da veliki broj fudbalera koji nastupaju za tim selektora Mihajlovića sarađuje sa njim, zbog čega je optuživan da, uz Italijana Serđa Bertija čiji su klijenti Mihajlović i Kolarov, ključno utiče na sastav "Orlova". Ramadani je za srpske medije govorio da su to priče zlonamernih ljudi.

"Gluposti. To mogu da tvrde zlonamerni ljudi. Ja imam mnogo klijenata, ne samo u Srbiji. Zamislite kada bi svakog selektora zivkao i vršio uticaj na njega."

On nije želeo da odgovori na pitanje zašto Crna Gora sa početnikom selektorom Brankom Brnovićem i igračima sličnog kvaliteta kao Srbija igra dobro, dok Srbija sa Mihajlovićem na klupi iz pet mečeva ima samo četiri boda.

"Rekao sam da ne želim da poredim takve stvari, jer nisam stručnjak. Mihajlović je dobro poznato ime u svetu fudbala. Takve priče kaljaju njegovo ime i podrivaju njegov autoritet. Ako imate neko drugo pitanje rado ću odgovoriti, ako ne, hvala na pozivu," rekao je poznati menadžer.

Ramadanijevi klijenti u reprezentaciji Srbije su: Matija Nastasić (Mančester siti), Alen Stevanović (Torino), Ljubomir Fejsa (Olimpijakos), Nenad Tomović (Fiorentina), Filip Đorđević (Nant), Marko Šćepović (Partizan), a tom spisku treba dodati i Lazara Markovića (Partizan).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track