LEGENDA: Mesi postavio nove rekorde!

Argentinac svima dao gol

LEGENDA: Mesi postavio nove rekorde!

Fudbal -
Mesi je prvi fudbaler koji je u jednoj sezoni postigao gol protiv svake ekipe u Primeri

VIGO - Fudbaler Barselone Lionel Mesi postao je prvi fudbaler u istoriji koji je u jednoj sezoni u nizu postigao gol protiv svake ekipe u Primeri.

Selta i Barselona igrale su 2:2 u meču 29. kola Primere. Domaći su poveli golom Inse u 38. minutu, a gosti su preokrenuli pogocima Tela u 43. i Mesija u 73. minutu. Konačan rezultat postavio je Oubina u 88. minutu.Mesi se ujedno izjednačio sa igračem Reala Kristijanom Ronaldom kome je prošle sezone pošlo za rukom da postigne gol protiv svake ekipe u ligi.Argentinac je na meču sa Seltom oborio još jedan rekord, pošto je postao prvi igrač koji je postigao bar gol na 19 uzastopnih utakmica.

On je na 19 uzastopnih prvenstvenih mečeva postigao 29 golova, što je do sada ukupno 43 u sezoni.Selta je do danas bila jedini tim u Primeri kome Mesi nije dao gol. Klub iz Viga je u novembru prošle godine gostovao na Nou Kampu i poražen je s 3:1, ali se Mesi nije upisao u strelce.Fudbaler Barselone je na dobrom putu da sruši sopstveni rekord od prošle sezone, kad je postigao 50 golova u Primeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track