ZVEZDA DOBILA NAPADAČA: Dauda zgazio Hajduk

DVOSTRUKI STRELAC

ZVEZDA DOBILA NAPADAČA: Dauda zgazio Hajduk

Fudbal -
Odlični Nigerijac bio je dvostruki strelac u ubedljivom trijumfu crveno-belih
1 / 5

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali na svom terenu ekipu Hajduka iz Kule, rezultatom 3:0 u okviru 21. kola Jelen Superlige Srbije.Najzaslužniji za novi trijumf crveno-belih bio je Nigerijac Abiol Dauda koji je bio dvostruki strelac i asistent kod trećeg gola koji je postigao Darko Lazović.

Zvezda je dobro otvorila meč, od samog starta preuzela inicjativu i već u 13. minutu utakmice došla do prednosti. Nigerijac Dauda postigao je prvi gol u dresu crveno-belih. Kapiten Nenad Milijaš je sjajno izveo korner, uputio odličan centaršut u srce šesnaesterca, a odlični Nigerijac je sjajno skočio i glavom poslao loptu u mrežu Hajduka (1:0).

http://www.youtube.com/watch?v=a-JN5NabPmc

Do kraja poluvremena rezultat je ostao ne promenjen. Nije Crvena zvezda stvarala velike šanse, ali je imala apsolutnu kontrolu na terenu. Hajduk tokom čitavog prvog dela meča nije uputio nijedan udarac ka golu Bajkovića, što dovoljno govori o odnosu snaga na terenu.

Na samom startu drugog dela meča Crvena zvezda povećava prednost na utakmici. Mladenović je sjajno prošao po levoj strani, uputio dobar centaršut, a raspoloženi Dauda fenomenalnim udarcem petom poslao je loptu u mrežu gostiju za prednost svog tima 2:0.

http://www.youtube.com/watch?v=GWG77XLYHCE
Darka Lazovića

Samo tri minuta kasnije, crveno-beli su propustili odličnu priliku da još jednom matiraju golmana gostiju. Fenomenalni Dauda je uputio snažan udarac ka golu Baraća, međutim, lopta je pogodila prečku pa je rezultat ostao nepromenjen. Do kraja meča fudbaleri Zvezde imali su nekoliko prilika da još ubedljivije završe meč, međutim, rezultat je ipak ostao nepromenjen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track