PIROVA POBEDA GALATE: Real u polufinalu Lige šampiona!

Kraljevi preživeli

PIROVA POBEDA GALATE: Real u polufinalu Lige šampiona!

Fudbal -
Galatasaraj je na slavio s 3:2 u revanšu četvrtfinala LŠ
1 / 4

ISTANBUL - Fudbaleri Reala plasirali su se polufinale Lige šampiona, iako su večeras poraženi od Galatasaraja rezultatom 3:2 (0:1) u revanš meču četvrtfinala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

U prvom meču bilo je 3:0 za Real.

Madriđani su poveli golom Kristijana Ronalda u osmom minutu. Galatasaraj je sjajno igrao u drugom poluvremenu i uspeo da uvede meč u neizvesnu završnicu. Prvo je Emanuel Ebue izjednačio u 57. minutu, da bi Vesli Snejder u 71. i Didije Drogba u 72. doneli preokret svom timu. Konačan rezultat postavio je Ronaldo svojim drugim golom u 92. minutu susreta.

http://www.youtube.com/watch?v=h0qkhWzuIb4

TOK UTAKMICE

90. minut - GOLL!! Ronaldo smanjuje na 3:2.

80. minut - Galatarasaraj napada, Real se brani.74. minut - Prilika za Real! Ronaldo je sa svega nekoliko metara šutirao preko gola Muslere72. minut - GOLLL!!! Drogba povisuje na 3:1.71. minut - GOLLL!!! Snajder pogađa za 2:1.62. minut - Prilika za domaće. Ebue je uposlio Snajdera koji se obrukao i šutirao pored gola.

57. minut - GOLLLL!!!! Ebue je sjajnim golom sa ivice šesnaesterca posle dodavanja Snajdera pogodio same rašlje gola Reala.50. minut - Real sigurnom igrom održava vođstvo od 1:0.46. minut - Počelo je drugo poluvreme.II poluvreme45. minut - Kraj prvog poluvremena. Real posle prvih 45 minuta vodi 1:0.37. minut - Prilika za domači tim. Šutirao je Snajder, ali je Lopez zaustavio njegov udarac.24. minut - Prilika za Real. Ronaldo je uposlio Di Mariju, ali je njegov udarac zaustavio golman Galatasaraja.18. minut - Igra se odvija uglavnom na sredini terena11. minut - Real dominira, raspala se igra Galatasaraja.8. minut - GOLLL!!! Ronaldo je doneo prednost Realu. Di Marija je prošao po desnoj strani i uposlio Ronalda koji je sa pet metara pogodio mrežu. To je bio deseti gol Ronalda u ovoj sezoni u LŠ.3. minut - Prva prilika na utakmici. Muslera je intervenisao ispred Iguaina, a lopta je došla do Di Marije, koji je izblokiran.1. minut - Utakmica je počela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track