Manćini: Bićemo šampioni dogodine
Foto: Fonet

Ko da je u Zvezdi

Manćini: Bićemo šampioni dogodine

Fudbal -
Trener Sitija, posle pobede nad Junajtedom od 2:1 na Old Trafordu, već najavio osvajanje titule u Premijer ligi koliko naredne sezone

Načekaćeš se, Roberto!Nakon pobede u mančesterskom derbiju menadžer Sitija Roberto Manćini ubeđen je da njegova ekipa sledeće sezone osvaja šampionsku titulu u Premijer ligi! Italijan, nošen euforijom zbog druge uzastopne pobede na Old Trafordu, već pravi planove za narednu sezonu, dok na „crvenoj strani“ Mančestera ne tuguju previše zbog ovog poraza.- Znamo da možemo da osvojimo titulu naredne sezone. Ove godine smo napravili neke greške. Nažalost, ne možemo ništa da uradimo, titula je otišla. Prvenstvo je završeno - rekao je Manćini.Iako je pre derbija bio svestan da će njegova ekipa osvojiti jubilarnu 20. titulu prvaka Engleske, iskusni Škot se plašio novog poraza od komšija na Old Trafordu i ispostavilo se da je bio u pravu jer je Siti lako stigao do trijumfa od 2:1.- Nešto mi je govorilo da će nas Siti namučiti i na kraju su suviše lako došli do tri boda. Ovo treba što pre zaboraviti i što pre i teoretski osvojiti titulu - rekao je Ferguson.„Građani“ su u ovoj pobedi pronašli utehu za očajnu sezonu, u kojoj im je ostalo još samo da se dokopaju trofeja u FA kupu.- Važno je da zadržimo drugu poziciju na tabeli i stignemo do finala FA kupa. Valjda je sada svima jasno da ne zaslužujemo 15 bodova manje od komšija - završio je Škot.

Građanima prešlo u naviku da biju Đavole
Građanima prešlo u naviku da biju Đavole

Ne može se bez Vidića!„Crveni đavoli“ su u ovoj sezoni na 15 prvenstvenih mečeva u kojima je nastupao srpski defanzivac sedam puta sačuvali mrežu, dok na poslednjih pet premijerligaških utakmica s Vidićem u odbrani nisu primili gol.Takođe, na 31 meču Junajted je ukupno 11 puta sačuvao svoju mrežu, tačnije na samo četiri utakmice u kojima nije bilo Nemanje. Zato se Aleks Ferguson sve više premišlja da li na leto da proda Srbina, za koga, između ostalih, Milan nudi 20 miliona evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track