Srđan Mijailović 80 odsto Zvezdin
Foto: Sasa Pavlic

Menadžer postigao dogovor sa Zvezdom

Srđan Mijailović 80 odsto Zvezdin

Fudbal -
Mijailović (19) prošlog leta produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2015. godine, a u zavisnosti od visine transfera njegova menadžerska agencija mogla je da ubire između 30 i 40 odsto novca

Prava stvar.Potpredsednik FK Crvena zvezda Slaviša Kokeza postigao je dogovor s menadžerom Srđana Mijailovića Stevanom Mikovićem. Ukoliko talentovani mladi fudbaler bude napuštao Marakanu i odlazio u inostranstvo, Crvenoj zvezdi će pripasti 80, a Mikovićevoj agenciji 20 odsto od transfera.Srđan Mijailović (19) prošlog leta produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2015. godine, a u zavisnosti od visine transfera njegova menadžerska agencija mogla je da ubire između 30 i 40 odsto novca.- Posle više konstruktivnih sastanaka s gospodinom Kokezom prepoznao sam u njemu iskrene namere i domaćinsko poslovanje prema Crvenoj zvezdi i meni kao menadžeru. Odlučio sam da izađem u susret klubu. Pozivam ostale menadžere i druge klubove da urade isto, jer se Zvezda nalazi u teškoj finansijskoj situaciji. Bilo bi lepo da svi pomognemo i izvučemo je iz problema - rekao je Stevan Miković za Kurir.Pored popularnog Mićka, agencija Stevana Mikovića zastupa i Uroša Spajića, Jovana Krnetu, te Filipa Stojkovića, koji je na pozajmici u Čukaričkom.(A. R.)

Čava otišaoMiloš Čava Dimitrijević više nije fudbaler Crvene zvezde pošto je juče raskinuo ugovor na štetu kluba. To znači da će Zvezda ostati bez obeštećenja za fudbalera kog je svojevremeno platila 300.000 evra kad ga je dovodila iz Rada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track