Vladimir Jugović: Je l’ Kokeza onaj iz Merlinove pesme?
Foto: Marina Lopicic

Ko je oteo decu

Vladimir Jugović: Je l’ Kokeza onaj iz Merlinove pesme?

Fudbal -
Jugović odgovara potpredsedniku Zvezde, koji ga je optužio da je klubu oteo igrače Maksimovića i Simića

Juga ne zna ko ga napada.Ponovo je otvoren rat na relaciji uprava FK Crvena zvezda - bivši fudbaleri. Legenda crveno-belih Vladimir Jugović teško je podneo optužbe sadašnjeg potpredsednika kluba Slaviše Kokeze da je s Marakane oteo Veljka Simića i Nemanju Maksimovića i odveo ih u Švajcarsku.U razgovoru za navijački sajt RSB Slaviša Kokeza se dotakao teme odlazaka mladih fudbalera iz Crvene zvezde:- Dok god imate menadžere kao što je gospodin Jugović, koji se u javnosti predstavlja kao veliki zvezdaš, a otima decu iz kluba na štetu Crvene zvezde radi svoje lične koristi, imate situaciju da je klub u ovom stanju u kojem je sad. On se krio iza jedne menadžerske agencije u Švajcarskoj, gde je govorio kako on s tim nema veze, ali naši operativni podaci govore drugačije. On stoji iza odlazaka Maksimovića i Simića i svaka druga priča u javnosti je mazanje očiju istoj.Vladimir Jugović je demantovao navode potpredsednika FK Crvena zvezda:- Nemam licencu i nisam menadžer. Znam Slavišu Jokanovića i stihove pesme „Vremena su kokuzna“... Za tog gospodina koji me pominje nisam čuo. Ne verujem da je ekspert u fudbalu. Ko je taj čovek? S koje planete je pao? On očigledno nije ukapirao šta je Crvena zvezda i gde je došao. Sigurno ovom gospodinu treba razlog da okrivi nekog drugog za svoj neuspeh u pregovorima s tim momcima. Molim samo malo više poštovanja, jer svakog dana prolazi pored trofeja i mojih slika i slika moje generacije u klubu, od Barija do Tokija.

Slaviša Kokeza i Dino Merlin
Slaviša Kokeza i Dino Merlin

Proveri saradnikaVladimir Jugović kaže da je jedan od dvojice momaka koji su zimus napustili klub bio nadomak Partizana.- Imam savet za gospodina: neka proveri zašto je njegov najbliži saradnik hteo da vodi jednog od dvojice momaka u Partizan prošlog oktobra.

Bezobrazluk van svake mereVladimir Jugović kaže da su ga posebno pogodile reči „operativni podaci“, koje je upotrebio Slaviša Kokeza:- Ko je on da na osnovu operativnih podataka skuplja informacije o meni? Kakav je to rečnik? Operativni podaci, šta je to? To ne samo da je bezobrazno već prelazi svaku granicu. Ovo je 2013. godina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track