SRBIN NA CENI: Benfika ne da Matića Junajtedu!
Foto: Fonet

A Siniši ne valja

SRBIN NA CENI: Benfika ne da Matića Junajtedu!

Fudbal -
Portugalski klub rešio da sačuva srpskog fudbalera iako slavni Mančester junajted za njega nudi neverovatnih 45 miliona evra

Svi ga hvale.Nemanja Matić ostaće neispunjena želja Mančester junajteda za letnji prelazni rok jer Benfika ne planira da započne pregovore oko njegove prodaje iako su zainteresovane strane dužne da plate obeštećenje od čak 45 miliona evra portugalskom klubu. Isti odgovor dobiće i Juventus, što će najviše obradovati navijače lisabonskih „orlova“, koji veruju da za Matića tek dolaze najbolji igrački dani na stadionu Luš.Da bi rasteretio pristalice svih razmišljanja o odlasku iz Benfike, Matić je juče preko medija poručio da nije pre dve godine došao u Lisabon da bi ga tako brzo napustio.- Mislim samo na Benfiku. Tek dolazi moje vreme - rekao je Matić.Bivši napadač Benfike Sezar Brito nije štedeo komplimente na račun srpskog internacionalca.- Matić je još u fazi privikavanja na novu sredinu. I pored toga, on svoje zadatke obavlja odlično. On je jednostavno predivan igrač - rekao je Brito.Poznati portugalski internacionalac Luis Boa Morte smatra da je Benfika dovođenjem Srbina, odnosno prodajom njegovog konkurenta Havija Garsije Mančester sitiju, napravila poslovni potez decenije.- Matić je odličan fudbaler, drugačiji od Havija Garsije. Srbin često dolazi u završnicu napada i učestvuje u kreiranju igre, dok se Španac više bavio obavljanjem zadataka u defanzivnoj fazi - rekao je bivši as Arsenala.

Nemanja, slušaj BajaguUrednik sajta Maisfutebol Luis Mateus juče je povodom Matićeve greške kod primljenog gola u Njukaslu postavio uz svoj komentar i spot Momčila Bajagića za pesmu „Vreme“. Pored reči na srpskom, Mateus je postavio i prevod stihova na portugalski, uz poruku srpskom fudbaleru:- Kao što kaže roker i pesnik - zaboravi, Nemanja! „Vreme iza nas, vreme ispred nas.“ Uzmi loptu i vodi svoju ekipu jer si najbolji. Vaše vreme je pred tobom - napisao je Mateus.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track