JEDNOGLASNO: FSS podržao Mihajlovića!

Do kraja kvalifikacija za SP 2014.

JEDNOGLASNO: FSS podržao Mihajlovića!

Fudbal -
Selektor Srbije je dobio podršku u cilju podmlađivanja tima

STARA PAZOVA - Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) podržao je danas selektora Sinišu Mihajlovića do završetka kvalifikacija za prvenstvo sveta 2014. godine.

"Jednoglasno je data podrška selektoru Mihajloviću do završetka kvalifikacija. Naglašeno je da postoji zadovoljstvo ispunjavanjem dela predstavljenog selektorskog programa, u domenu podmlađivanja tima i stvaranja nove selekcije. Očekuje se detaljna analiza od strane članova Stručnog odbora, kako posle svake odigrane utakmice reprezentacije, tako i na završetku ciklusa", saopštio je FSS na zvaničnom sajtu i dodao da će izveštaje predavati i članovi Stručnog staba.

Zaključeno je i da su očekivanja na takmičarskom planu bila veća, iako, kako stoji u saopštenju "sam plasman u Brazil nikada nije bio postavljen kao imperativ".

"Zaključeno je i da se napravi analiza razloga prisustva brojnih menadžera, pre svega na utakmicama mlađih kategorija, kao i da se napravi lista njihovog zastupništva kod igrača članova nacionalnih timova. Od članova Stručnog odbora zahtevaće se da Izvršnom odboru predlažu po trojicu kandidata za popunjavanje mesta selektora mlađih kategorija", dodaje se u saopštenju FSS.

Na sastanku u nacionalnoj Kući fudbala u Staroj Pazovi odlučeno je da se donira 500.000 dinara dvogodišnjoj Ljubici Adamić za operaciju presađivanja srca, a nekadašnjem igraču Srđanu Šakotiću, koji je doživeo tešku povredu u saobraćajnoj nesreći, pruži pomoć u iznosu od 100.000 dinara.

FSS se uključio i u akciju povratka spomenika Milutinu Ivkoviću Milutincu, nekadašnjem reprezentativcu naše zemlje, iznosom od 70.000 dinara.

Potvrđeno je da će finalna utakmica Kupa Srbije biti odigrana 8. maja na stadionu Partizana u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track