Milan Jovanović: Niko ne zna moje muke!
Foto: Dado Djilas

Mrva za Kurir

Milan Jovanović: Niko ne zna moje muke!

Fudbal -
Hteo sam da se vratim i pomognem Zvezdi u borbi za titulu, a onda se desilo to s policijom. Svestan sam da moram otići

Prijateljski razlaz.Milan Jovanović žali što će raskinuti ugovor s Crvenom zvezdom. Iskusni defanzivac otkriva za Kurir da je vrlo blizu toga da s upravom crveno-belih postigne sporazum o odlasku s Marakane.Milan Jovanović (29) je u noći između petka i subote u alkoholisanom stanju flašom razbio staklo na automobilu košarkaša Zvezde Vuka Radivojevića, a potom udario policajca kad su pripravnici MUP došli na lice mesta. Otkako je došao u Beograd prošlog leta, bio mu je to treći sličan incident.- Razgovarao sam s čelnim ljudima Crvene zvezde. Obostrana želja je da dođe do raskida ugovora, ali da nijedna strana ne bude oštećena. Idemo na to da se prijateljski rastanemo jer imam ugovor do juna sledeće godine - rekao je za Kurir Milan Jovanović.Iskusni defanzivac razgovarao je s trenerom Crvene zvezde Rikardom Sa Pintom, koji je želeo da mu pruži još jednu priliku.- Razgovarao sam s trenerom. Video je da treniram, da želim da se vratim i pomognem klubu u borbi za titulu. Rikardo Sa Pinto imao je najbolje namere prema meni. Ali... Nažalost, dogodile su se nepredviđene stvari.Popularnom Mrvi teško je pao rastanak s Crvenom zvezdom i omiljenim dresom.- Šta mislite kako se osećam? Krivo mi je što se sve ovo desilo! Mnogo krivo! Svi smo izgubili! Stvarno mi je teško da pričam - zaključio je Milan Jovanović.

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki

Robi ga oteo HajdukuProšlog leta Milan Jovanović je na više nego zanimljiv, pravi filmski način došao u Crvenu zvezdu. Defanzivac rođen u Čačku bio je na pregledima u Hajduku iz Splita kad je dobio poziv crveno-belih. Tadašnji trener Robert Prosinečki dobio je od Dejana Savićevića preporuku za njega.Zvezda je munjevito reagovala. Čim je Jovanović završio preglede, seo je u automobil sa Zvezdinim operativcima. Kasno uveče stigao je u Roglu, gde su crveno-beli bili na pripremama.

Dejan Savićević
Dejan Savićević

Bez problema s MrvomPredsednik FC Crne Gore i legenda Crvene zvezde Dejan Savićević napomenuo je da nikad nije imao problema s Milanom Jovanovićem, koji je u reprezentaciji „hrabrih sokolova“ standardan od 2007. godine.Upravo je Dejan Savićević savetovao Jovanovića u februaru da ode na pozajmicu u podgoričku Budućnost, ali je iskusni defanzivac to odbio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track