PERSONA NON GRATA: Mihajlović nepoželjan na stadionu OFK Beograda
Foto: TANJUG

Stop selektoru

PERSONA NON GRATA: Mihajlović nepoželjan na stadionu OFK Beograda

Fudbal -
Po svemu sudeći to je kulminacija verbalnog rata između predsednika OFK-e Zvezdana Terzića i Mihajlovića, odnosno nastavak obračuna sa predsednikom FSS Tomislavom Karadžićem.

BEOGRAD - Selektor Srbije Siniša Mihajlović nije prisustvovao revanš meču polufinala Kupa koji su na stadionu na Karaburmi odigrali OFK Beograd i Vojvodina. Prema informacijama koje prenose Novosti, OFK nije želeo da udovolji želji selektora da iz svečane loše isprati meč.

Prema informacijama koje su mogle da se čuju, selektor Srbije je želeo da prisustvuje meču, ali na kraju nije ni krenuo ka Karaburmi. Postoje dve verzije događaja, a vreme će pokazati šta se tačno desilo.

Po verziji iz FSS, oni su dan pre utakmice tražili karte za Sinišu Mihajlovića za svečanu ložu. Sve do nekoliko časova pre početka utakmice nije bilo zvaničnog odgovora sa "Omladinskog stadiona". Međutim, nezvaničnim putem je poručeno da srpski selektor nije dobrodošao. Mihajlović iz tog razloga nije ni krenuo na utakmicu.

Prema verziji "romantičara", oni su ostavili četiri karte i to za zapadnu tribinu, a ne za svečanu ložu.

"Karte su bile ostavljene na kapiji i trebalo je po njih da dođe Milivoje Mirkov. Da li ih je uzeo ili ne, to već ne znam", rekao je predsednik OFK Beograda Zvezdan Terzić.

Komesar za bezbednost FSS međutim, bio je šokiran tim navodima.

"Upravo se vraćam sa utakmice u Jagodini, nemam pojma o čemu taj čovek priča. Ta njegova izjava veze sa istinom nema! Ja sam zadužen za bezbednost, što bih ja išao nekom po karte? Smešna priča", kaže Milivoje Mirkov.

Krajem marta Mihajlović i Terzić su ušli u verbalni rat. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović, rekao je da će nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije i prvi čovek OFK Beograda Zvezdan Terzić na sudu morati da dokaže tvrdnje da je tim Srbije na meču sa Hrvatskom u Zagrebu sastavljao menadžer Serđo Berti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track