Zvezdi titula bitnija od smene Karadžića
Foto: Marina Lopicic

Terza zove svakog dana

Zvezdi titula bitnija od smene Karadžića

Fudbal -
Čelnici crveno-belih nezainteresovani za inicijativu Zvezdana Terzića, koji traži odlazak predsednika FS Srbije

Hoće da prekinu dominaciju Partizana.Čelnici FK Crvena zvezda nisu raspoloženi da podrže inicijativu Zvezdana Terzića i zatraže odlazak Tomislava Karadžića s mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Činjenica da su crveno-beli ponovo u konkurenciji za titulu ujedinio je sve strane na Marakani oko zajedničkog cilja.Terzić je dan ranije u razgovoru za Kurir rekao da ova uprava Crvene zvezde, za razliku od prethodne, ima realnu moć da zatraži odlazak Karadžića.- Zvezdan Terzić svakodnevno insistira na sastanku sa čelnicima Crvene zvezde, ali oni nisu raspoloženi da mu izađu na susret. Nema koga od funkcionera nije zvao - tvrdi dobro obavešteni izvor Kurira i dodaje:- Glavna preokupacija na Marakani je borba za titulu. Baš svi u klubu koncentrisani su isključivo na taj zadatak jer im je Partizan svojim lošim rezultatima to omogućio.Proteklih dana najglasniji za odlazak Tomislava Karadžića s mesta predsednika FSS od funkcionera Crvene zvezde bio je sportski direktor Zoran Stojadinović. On je izjavio da bi zbog lošeg stanja u srpskom fudbalu Karadžić trebalo da ode sam, kao gospodin.- Nisam član uprave Crvene zvezde, samo sportski direktor. To je pitanje za klub i ja ću poštovati svaku odluku Crvene zvezde. Kakav god stav bude donesen po tom pitanju, staću iza njega. Sada nas interesuje samo borba za titulu i gledamo svoja posla - rekao je Stojadinović.

Kokeza: Titula najvažnijaPotpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza nije želeo da komentariše izjavu Zvezdana Terzića.- Ne bih ništa pričao o toj temi dok ne obavimo razgovore na nivou kluba. Imamo mi sada važnijih stvari, počev od licenciranja za Evropu do borbe za titulu. Svi znamo koliko bi klubu značilo da osvojimo prvenstvo posle pet godina!

Tončev: Mi smo ozbiljan klubPotpredsednik Crvene zvezde Ivica Tončev tvrdi da niko na Marakani nije pričao o Terziću i Karadžiću.- Crvena zvezda se bavi prvenstvom i borbom za titulu! Druge stvari nas ne zanimaju. Mi smo ozbiljan klub. Ne znam što je Terzić samo nas apostrofirao, a ne i druge srpske klubove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track