SUAREZ: Izvinjavam se Ivanoviću i fudbalskoj javnosti!

Pokajao se

SUAREZ: Izvinjavam se Ivanoviću i fudbalskoj javnosti!

Fudbal -
zvinjavam se Ivanoviću i kompletnoj fudbalskoj javnosti na svom neoprostivom potezu - napisao je Suarez na Tviteru

LIVERPUL - Napadač Liverpula Luis Suarez uputio je izvinjenje reprezentativcu Srbije zbog svog neobjašnjivog poteza."Tužan sam zbog svega što se dogodilo popodne. Izvinjavam se Ivanoviću i kompletnoj fudbalskoj javnosti na svom neoprostivom potezu. Jako mi je žao", napisao je na Tviteru Urugvajac.Podsetimo, u 74. minutu derbi meča između Liverpula i Čelsija, urugvajski napadač je u jednom duelu u šesnaestercu Čelsija bukvalno ugrizao za ruku srpskog reprezentativca Branislava Ivanovića.Liverpul je u ovom uzbudljivom meču izvukao bod, upravo golom temperamentnog Suareza u sedmom minutu nadoknade (2:2).

Fudbalski savez Engleske (FA) pokrenuo je istragu o incidentu, a Suareza bi mogao da kazni i matični klub.

Zbog cele situacije, kako prenose engleski mediji, izvršni direktor Liverpula Jan Er otkazao je unapred dogovoreni put u Australiju.

"Nisam video kada se desio incident, ali rekli su mi prijatelji koji su gledali televizijski prenos. Suarez uvek prave te "sitne" prekršaje. Video sam Banetovu reakciju i bilo je evidentno da nije srećan zbog toga što se desilo", kazao je golman Čelsija Petr Čeh.

Suarezu je ovo drugi put da ugrize protivnika u karijeri, a isto je uradio dok je igrao za Ajaks. On je 2010. godine ugrizao Otmana Bakala iz PSV-a, posle čega je dobio sedam mečeva suspenzije.

http://www.youtube.com/watch?v=sLfSdfJ9TqY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja