PREVARIO IRINU: Ronaldove seks igrarije u Dortmundu

AFERA SA NAJLEPŠOM GUZOM BRAZILA

PREVARIO IRINU: Ronaldove seks igrarije u Dortmundu

Fudbal -
Bilo je neverovatno. Telo mu je savršeno, on je kao grčki bog. Non stop je pričao o mojoj zadnjici - izjavila je brazilska lepotica

Najveća zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo prevario je svoju verenicu Irinu Šajk sa brazilskom lepoticom Andresom Urah koja ponosno nosi titulu "najlepša guza Brazila".27-godišnja Andresa tvrdi da je Kristijano, 48 sati pred polufinalni meč Lige šampiona u Dortmundu, imao seksualni odnos sa njom u hotelu."Uvek sam imala visoko mišljenje o Ronaldu, tako da nisam mogla da verujem kada je stupio u kontakt sa mnom. Rekao mi je da je bio oduševljen mojim fotografijama pa me je pitao jesam li stvarno osvojila titulu za najlepšu guzu", rekla je Andresa.Ona je novinarima otkrila da je veoma uživala sa Ronaldom."Bilo je neverovatno. Telo mu je savršeno, on je kao grčki bog. Non stop je pričao o mojoj zadnjici".Ovih dana pojavile su se fotografije Ronalda i njegove verenice Irine, na kojima se jasno vidi da je ruska manekenka besna na svog dragog - sada nam je jasno i zašto.

Portugalac je putem Fejsbuka negirao da je prevario prelepu Ruskinju sa seksipilnom Brazilkom. On tvrdi da je u tom hotelu bio kako bi dao intervju.

Real Madrid je u prvom polufinalnom meču poražen od Borusije rezultatom 4:1. Ronaldo je postigao gol za svoj tim, ali je poput ostatka ekipe bio daleko od svog prepoznatljivog nivoa.

http://www.youtube.com/watch?v=agVWwAio5XE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track