Bajatović: Preča mi Vojvodina od koalicionog druga
Foto: Fonet

Navijaće za „lale“

Bajatović: Preča mi Vojvodina od koalicionog druga

Fudbal -
Svaka čast mom dobrom prijatelju Draganu Markoviću Palmi i njegovim Jagodincima, ali u ovom slučaju poštujem lokalpatriotizam, izjavio je Bajatović

Sve partizanovci i zvezdaši, osim Bajatovića!Koalicioni partneri Dragana Markovića Palme posmatraće finale Kupa Srbije iz ugodne pozicije neopredeljenih, sa izuzetkom funkcionera SPS Dušana Bajatovića. Od svih sagovornika Kurira, jedino se predstavnik novosadskih socijalista otvoreno svrstao među Vošine navijače.- Svaka čast mom dobrom prijatelju Draganu Markoviću Palmi i njegovim Jagodincima, ali u ovom slučaju poštujem lokalpatriotizam - izjavio je Bajatović.Predsednik URS Mlađan Dinkić bio je više nego korektan u nameri da ostane neopredeljen.- Obe ekipe su igrama zaslužile ulazak u finale. Neka pobedi bolji - poručio je Dinkić.Član PUPS Konstantin Arsenović na dan pre finala još nije mogao da se izjasni kojem će se carstvu prikloniti, pa će početak meča dočekati neutralan, što ne znači da će takav biti i po poslednjem sudijskom zvižduku.- Jagodina ili Vojvodina, meni je svejedno - iskren je bio Arsenović.(D. P.)

Cvijan: Briga me za fudbal♦ Fudbal, pa i finale kao njegov najsvečaniji meč od nacionalnog značaja, ne privlači pažnju svih političara. Naprednjak Vladimir Cvijan priznaje da ga drugačije lopte zanimaju.- Ja sam se bavio basketom i odbojkom. Baš me briga za fudbal!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track