Real izrešetao mrežu Malage

Primera

Real izrešetao mrežu Malage

Fudbal -
Meč je prelomljen u 21. minutu, kada je zbog crvenog kartona van terena morao prvotimac gostuju Serhio Sančes, a oslabljena Malaga ubrzo je kapitulirala

MADRID - Fudbaleri madridskog Reala savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Malage sa 6:2, u unapred odigranoj utakmici 36. kola prvenstva Španije.

Na "Santjago Bernabeu" domaćin je do nogu potukao Andalužane i udaljio ih od borbe za četvrtu poziciju koja vodi u kvalifikakcije za Ligu šampiona. Nadahnutom igrom fudbaleri "kraljevskog kluba" napunili su protivničku mrežu već u prvom poluvremenu, kada su poveli sa 4:2, pa su u nastavku rutinski sačuvali pobedu.

Meč je prelomljen u 21. minutu, kada je zbog crvenog kartona van terena morao prvotimac gostuju Serhio Sančes, a oslabljena Malaga ubrzo je kapitulirala. Dvadesetak minuta pre kraja ostala je sa devetoricom na terenu pošto je van igre morao i Demikelis.

Real Madrid - Malaga 6:2 (Albiol 3, Ronaldo 26, Ozil 33, Benzema 45+1, Modrić 63, Di Marija 90+1 - Santa Kruz 15, Antunes 36)

Odigrano ranije večeras:

Selta Vigo - Atletiko Madrid 1:3 (Fernandes 84 - Kosta 47, Huanfran 66, Falkao 86)

Tabela: Barselona 88 bodova, Real Madrid 80, Atletiko Madrid 71, Sosijedad 58, Valensija 56, Malaga 53, Betis 49, Hetafe 47, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track