DERBI: Paprene cene, karte i na Marakani

Partizan odlučio

DERBI: Paprene cene, karte i na Marakani

Fudbal -
Jedna osoba može maksimalno da kupi četiri karte uz obavezan važeći lični dokument sa slikom na uvid

Fudbalski klub Partizan odredio je cene ulaznica za predstojeći večiti derbi, koji će se odigrati 18. maja i trebalo bi da odluči šampiona, pošto crno-beli trenutno beže dva boda Crvenoj zvezdi.

Prodaja ulaznica za 144. večiti derbi počinje u utorak, 14. maja od 10 časova, a u Humskoj su odlučili da za severnu i južnu tribinu karte koštaju 800 dinara. Oni koji budu želeli da posmatraju duel Partizana i Zvezde sa istočne ili zapadne strane, moraće da izdvoje 1.500 dinara za bočne delove tih tribina, odnosno 2.000 za centralne delove.

Zanimljivo je da su cene pojedinačnih ulaznica za mečeve Partizana protiv Intera i Rubina u Ligi Evrope isto bile 800 dinara za Sever i Jug, dok je paket i za duel sa Nefčijem stajao 2.000, što je u proseku manje nego što treba izdvojiti za večiti derbi.

Navijači crno-belih kupovaće karte na blagajnama u Humskoj, dok će navijači Zvezde to moći da učine na Marakani, a termini će biti naknadno odlučeni.

Jedna osoba može maksimalno da kupi četiri karte uz obavezan važeći lični dokument sa slikom na uvid. Sezonke ulaznice za utakmice Partizana važe i za 144. večiti derbi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track