CRNO-BELO SLAVLJE: Malo panka, pa pobeda!
Foto: Sasa Pavlic

Partizan večeras zatvara još jednu uspešnu sezonu

CRNO-BELO SLAVLJE: Malo panka, pa pobeda!

Fudbal -
Svečarski Crno-beli slave osvajanje 25. titule, a onda sledi meč sa Spartakom, koji jedini ove sezone još nije poražen od tima iz Humske

Još 90 minuta i - odmor!Fudbaleri Partizana večeras će velikim slavljem na svom terenu u duelu protiv Spartaka proslaviti šestu uzastopnu, a 25. šampionsku titulu u istoriji. Pre meča na atletskoj stazi ispred južne tribine biće upriličen koncert pank grupe JNA, koja peva navijačke pesme crno-belih, a trener Vuk Rašović će prvotimcima dozvoliti samo malo opuštanja.- Spartak je jedina ekipa u domaćem šampionatu koju nismo pobedili ove sezone i u toj činjenici ćemo pokušati da pronađemo motiv u ovom meču jer, kao što je poznato, meč nema takmičarski karakter. Gledaćemo da šansu pružimo mlađim igračima, ali i onim iskusnijim, koji žele da s navijačima zajedno proslave veliki uspeh - kaže trener Partizana i dodaje:- Slušaćemo malo muziku, ali mi smo profesionalci i, kada bude došao trenutak da se spremimo za meč, više neće biti toga. Znamo šta je naš posao i tome moramo maksimalno da se posvetimo. Odmah nakon utakmice igrači će dobiti slobodno, a početak priprema je zakazan za 12. jun.

Prozivka u Humskoj zakazana za 12. jun... Vuk Rašović
Prozivka u Humskoj zakazana za 12. jun... Vuk Rašović

Skauti i emisari ekipa u izloguNa stadionu u Humskoj biće nekoliko skauta koji će pratiti fudbalere Partizana. Emisari Juventusa gledaće Lazara Markovića, dok će ljudi iz Rome i Zenita posmatrati Nikolu Ninkovića. Isto tako, moguće je da je Aleksandar Mitrović u Smederevu odigrao poslednju utakmicu u crno-belom dresu.

Satnica- 18.00 - koncert grupe JNA- 18.30 – dodela šampionskog pehara- 19.00 – utakmica Partizan - Spartak ZV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track