ZASLUŽENO: Jagodina izlazi na grčko more
Foto: Sasa Pavlic

Osvajači Kupa ne žele da se rastanu ni tokom odmora

ZASLUŽENO: Jagodina izlazi na grčko more

Fudbal -
Uprava platila igračima i porodicama boravak u ekskluzivnom hotelu na Halkidikiju

Jagodinci pripremili dušeke, lopte, čeka ih plaža i hotel sa pet zvezdica.Uprava Jagodine nastavlja da gaji porodični duh u klubu odlukom da i ovog leta stručni štab i igrači s porodicama zajedno letuju na Halkidikiju. Predsednik Goran Milanović kaže da se njegovi fudbaleri nisu, poput drugih, zasitili ekipe, već su sami izrazili želju da tim ostane na okupu i tokom letovanja.- Kad smo birali fudbalere, tražili smo da pored igračkih kvaliteta imaju i odgovarajuće osobine, da su ozbiljni, porodični ljudi. Napravili smo od kluba veliku familiju i mislimo da možemo napraviti i čvršće veze u timu među igračima i članovima stručnog štaba. Odlazak na letovanje biće još jedan doprinos tome - priča za Kurir Goran Milanović.Prošlog leta igrači i njihove porodice osetili su atmosferu kolektivnog odlaska na more u Pefkohori. Tada su prvi put uživali u blagodetima grčkog mora. Uprava se opet pobrinula da ekspedicija iz Jagodine bude ugošćena u ekskluzivnom hotelu.- Deca naših igrača druže se tokom godine, pa zašto to ne bi nastavili i na moru. Ko nema decu, vodiće samo ženu ili devojku kao i prošle godine, kad su bili u Pefkohoriju. Uglavnom, biće tu svi osim Mohameda el Monira, koji se javio selektoru reprezentacije Libije zbog kvalifikacionih mečeva - završio je Milovanović.

Plaža na Halkidikiju... Ovde će se kupati fudbaleri Jagodine
Plaža na Halkidikiju... Ovde će se kupati fudbaleri Jagodine

Krunić vođa putaVođa puta biće šef stručnog štaba Simo Krunić, dok će predsednik kluba i prvi čovek Jagodine Goran Milovanović drugačije provesti godišnji odmor.- Ne idem s ekipom na more. Nisam s njima ni u karantinima tokom sezone, pa mislim da bi moje prisustvo samo remetilo neke njihove navike - rekao je Milanović.

FK Jagodina- osnovana 1919. kao FK Zora- boja kluba - plava- nadimak - „ćurani“- imaju moderan stadion s reflektorima- osvajači Kupa Srbije 2013.- najpoznatiji fudbaleri iz Jagodine su Jovica Nikolić i Zvonko Milojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track