MUDRINSKI: Odlazim, Sa Pintu mi rekao da mu ne trebam!

Na transfer listi

MUDRINSKI: Odlazim, Sa Pintu mi rekao da mu ne trebam!

Fudbal -
Trener Crvene zvezde rekao je Mudrinskom da neće imati minutažu u narednoj sezoni i da mu nije u interesu da Ognjen ostane na Marakani

BEOGRAD - Centarfor Crvene zvezde, Ognjen Mudrinski, potvrdio je da će na leto najverovatnije napustiti Crvenu zvezdu jer sportski direktor i trener nemaju poverenja u njega.

Rikardo Sa Pintu procenio je da mu prvi strelac ekipe nije potreban u narednoj sezoni. Od kada je portugalski stručnjak došao na klupu kluba iz Ljutice Bogdana, Mudrinski gotovo da nije dobija priliku da igra.

"Pričao sam sa Sa Pintom posle utakmice u Novom Sadu. Rekao mi je da nema zamerke na moj rad na treninzima, ali da neću imati dobru minutažu u narednoj sezoni i da nije u interesu ni njemu ni meni da ostanem. Poruka mi je jasna, moraću da napustim Crvenu zvezdu", rekao je Mudrinski za Žurnal.

Prema nezvaničnim informacijama Zvezda neće pustiti Mudrinskog bez obeštećenja od milion evra, a od kompletne sume pripašće joj nešto više od polovine, s obzirom na "procente" koji odlaze na nekoliko strana. Odlazak napadača Zvezde je izvestan. On će ostati na Marakani samo u slučaju da ne pronađe ni jedan angažman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track