POJAČANJE: Slavni Raul potpisao za Rekreativo iz Banjaluke

Španski napadač pridružio se nizu slavnih imena

POJAČANJE: Slavni Raul potpisao za Rekreativo iz Banjaluke

Fudbal -
Bomba Legendarni fudbaler, bivša zvezda Reala iz Madrida i „crvene furije“, postao počasni član nižerazrednog kluba iz RS

Svaka čast sportskom direktoru.Rekreativo iz Banjaluke član je okružne fudbalske lige Republike Srpske, ali mu to uopšte ne smeta da ima slavne počasne članove. Nedavno je pristupnicu banjalučkom klubu potpisao još jedan legendarni igrač - Raul Gonzales Blanko, poznatiji kao Raul.

Tako se nekadašnja zvezda Reala i rekorder po broju nastupa i golova u Ligi šampiona priključio poznatim sportskim ličnostima koji podržavaju Rekreativo iz naselja Česma.

Zna ih odavno- Raul je postao član Rekreativa na nagovor svog prijatelja Predraga Mijatovića, koji je takođe naš član. Peđa mu je pričao o našem klubu, humanitarnom radu momaka iz Rekreativa i Raul je sa zadovoljstvom pristao da bude počasni član - rekao je za klupski sajt ambasador Rekreativa Boris Vrhovac, koji je uz Mijatovića zaslužan za „angažovanje“ Raula.Dobio i pokloneRaul je po potpisivanju članske karte od Vrhovca dobio prepoznatljiv poklon, majicu Rekreativa. Španac trenutno igra za katarski El Sad, s kojim je osvojio šampionsku titulu, a u Katar je došao iz nemačkog Šalkea, gde je otišao posle blistave karijere u madridskom Realu. Jedna je od ikona „kraljevskog kluba“ i s Realom je osvojio gotovo sve što se osvojiti može, između ostalog šest titula šampiona Španije, tri titule evropskog šampiona, Kup UEFA, dve titule klupskog prvaka sveta.Raul je jedan od najboljih strelaca evropskog fudbala i prvi je na listi golgetera Lige šampiona.

Prijatelji Rekreativa♦ Aleks Ferguson♦ Rubens Barikelo♦ Bora Milutinović♦ Rud Gukit♦ Predrag Mijatović♦ Nikola Karabatić♦ Nenad Krstić♦ Marko Kešelj♦ Ivano Balić♦ Janko Tipsarević♦ Momir Ilić♦ Jelena Janković

Drži mnoge rekordeRaul se upisao zlatnim slovima u istoriju španskog i svetskog fudbala i vlasnik je brojnih rekorda. On je igrač Reala s najviše golova i najviše nastupa u Primeri, Ligi šampiona i ukupno u svim evro-takmičenjima, najbolji strelac u istoriji Lige šampiona, najbolji strelac u istoriji evropskih takmičenja, petostruki osvajač nagrade za najboljeg španskog igrača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track