DRUGI PORAZ ŠAHOVNIČARA: Ronaldo i Portugal bolji od Hrvata

Prijateljska utakmica

DRUGI PORAZ ŠAHOVNIČARA: Ronaldo i Portugal bolji od Hrvata

Fudbal -
Štimac je iskoristio ovaj meč da isproba neke nove snage. Debitovali su mladi Alen Halilović, Hrvoje Milić i Igor Bubnjić

Fudbalska reprezentacija Portugala porazila je Hrvatsku sa 1:0, a jedini gol postigao je Kristijano Ronaldo u 36. minutu prijateljskog meča igranog u Ženevi

Portugalac je 30. pogotkom za nacionalni tim naneo drugi poraz izabranicima selektora Igora Štimca u poslednjih pet dana, posle Škotske, te tako potvrdio da se nalaze u krizi.

Štimac je iskoristio ovaj meč da isproba neke nove snage. Debitovali su mladi Alen Halilović (sa nepunih 17 godina najmlađi debitant u istoriji Hrvatske), Hrvoje Milić i Igor Bubnjić.

"Rekao sam igračima da je ovo poraz koji ne boli. Škotska boli, jer nismo stavili srce gde mu je mesto. Nije bilo žara kojim Hrvatska mora igrati. Srcem se cepa mreža. Ovo danas je primer. Ako želimo napredovati, moramo se suočiti s onim najboljim i najgorim u bilo koje vreme. Pratićemo Srbiju i spremati se za tri velika okršaja. Idemo po ceo plen, to ne krijemo. A sada sam doneo odluku da će u boj ići samo najspremniji. Neću više kalkulisati ničijim imenom i prezimenom, rekao je posle meča hrvatski selektor Igor Štimac"

http://www.youtube.com/watch?v=jKY34419OCI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track