NESLOGA: Džajić odlazi s Marakane?
Foto: Beta

Velika previranja u FK Crvena zvezda

NESLOGA: Džajić odlazi s Marakane?

Fudbal -
Kokeza, Tončev i Čović hoće da smene generalnog sekretara Miodraga Zečevića

Nema tu sreće.Čelnici Crvene zvezde nezadovoljni su radom generalnog sekretara Miodraga Zečevića i žele njegovu smenu. Potpredsednici kluba Slaviša Kokeza, Ivica Tončev i Nebojša Čović zagovornici su ideje da se aktuelnom genseku uruči otkaz, dok predsednik kluba Dragan Džajić, inače Zečevićev šurak, smatra da on dobro radi svoj posao.Nagomilane tužbeU slučaju da Miodrag Zečević bude smenjen, a za to je potrebna prosta većina na sednici Upravnog odbora, Kurir saznaje da bi predsednik kluba Dragan Džajić podneo ostavku.Protekle nedelje krhke temelje FK Crvena zvezda uzdrmale su tužbe bivšeg fudbalera Gžegoža Bronovickog, koji traži isplatu 600.000 evra, i menadžera Milana Ćalasana, koji potražuje 2,5 miliona evra od transfera Nikole Žigića u Rasing iz Santandera.- Crvena zvezda je u očajnoj situaciji! Stanje je alarmantno, a kad je tako, mora da se radi brzo. Nema više „sačekajmo, polako“, problemi moraju brzo da se rešavaju, a odluke da se donose ekspresno - rekao je Nebojša Čović za Kurir i dodao:- Nije tajna da su međuljudski odnosi u delovima rukovodstva loši. Ima mnogo nesuglasica i disharmonije. Velika je nesloga, pojedinci rade protiv interesa kluba da bi nekome naudili. Krenuli smo dobro, a onda stali.Nebojša Čović nije želeo da imenuje ljude s kojima nije zadovoljan i koji sprečavaju oporavak Crvene zvezde.Poslednje upozorenje- Neću da imenujem krivce, jer ako to budem uradio, situacija u Zvezdi će biti još gora. Voleo bih da ove moje reči shvate kao upozorenje i da konačno počnu da rade - rekao je Čović. Zakazana sednica UO Crvene zvezde sinoć je otkazana jer nije bilo kvoruma.

Miodrag Zečević
Miodrag Zečević

Nebojša Čović
Nebojša Čović

Pantović ili MrakićAko Miodrag Zečević bude smenjen s mesta genseka, na njegovu poziciju bio bi imenovan Stefan Pantović kao vršilac dužnosti. Mladi operativac je već dugo u klubu i slovi za čoveka od poverenja Nebojše Čovića.Potpredsednici Crvene zvezde smatraju i da bi Dušan Mrakić bio dobro rešenje, ali bi on morao da napusti mesto sekretara u Ministarstvu energetike.

Zvezda je kao „Mapet šou“Potpredsednik crveno-belih Nebojša Čović u razgovoru za Mondo na slikovit način je opisao situaciju u kluba.- Mi smo kao „Mapet šou“. Dok pokušavamo da radimo, osećam kao da imamo onu dvojicu matoraca gore na balkonu koji samo sede, ništa ne rade i gunđaju - opisao je Nebojša Čović aktuelnu situaciju na Marakani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track