RASPRODAO IGRAČE: Đuriću, gde je 50 miliona evra?
Foto: Sasa Pavlic

Predsednik Partizana rasprodao sve

RASPRODAO IGRAČE: Đuriću, gde je 50 miliona evra?

Fudbal -
Crno-bele za vreme sadašnjeg rukovodstva napustio veliki broj fudbalera, niko ne ume da objasni šta je s parama od transfera

Di su naše pare?!Predsednik Partizana Dragan Đurić došao je na čelo fudbalskog kluba u leto 2008. godine. Od tada, za ovih šest sezona vladavine, prodao je ogroman broj igrača, čija je vrednost transfera prešla brojku od 50 miliona evra!Đurić je redom prodavao prave bisere Jovetića, Tošića, Obradovića, Nastasića, Ljajića, Markovića, one starije, poput Klea, Dijare, Jovančića, Stevanovića, Lomića, Fejse, a pored njih, i sijaset prvotimaca ne toliko zvučnog imena.Trošilo se i na pojačanjaU kasu crno-belih tako se za eru vladavine Dragana Đurića slilo više od 50 miliona samo od transfera, a klub je u isto vreme imao i unosne ugovore od sponzora. Bilo je i troškova, dolazili su Prins Tejgo, Adija, kupljen je Stojković, Brazilci Eduardo i Markeš. Ipak, procena svih onih koji vole Partizan jeste da se s prodajom nekih igrača moglo i sačekati, te napraviti rezultat u Evropi. Baš onako kako radi Zdravko Mamić u zagrebačkom Dinamu, koji ne prodaje igrače ispod dve cifre kad su milioni evra u pitanju.Javnost još ne zna kad je i na koji način Lazar Marković prodat. Da li je to učinjeno prošle godine investicionom fondu Pinija Zahavija, ili pre nekoliko dana kad je momak preko Čelsija stigao u Benfiku? Misterija NastasićaPrava ujdurma viđena je oko Matije Nastasića, koji je poklonjen Fjorentini zarad prebijanja nekih ranijih transfera, a klub iz Firence je mladog Srbina prodao Mančester sitiju za 15 miliona evra! Partizan od tog novca nije video ni centa.

Savić prodat za 12 milionaSlučaj štopera Stefana Savića posebno je zanimljiv. Mladi crnogorski defanzivac prodat je posle nepune sezone Mančester sitiju za 12 miliona evra, a prema nekim saznanjima, crno-beli su zaradili samo 40 odsto od te sume.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track