Stojadinović: Oni koji dođu biće samo naši igrači!
Foto: Dado Djilas

Ima novac za novajlije

Stojadinović: Oni koji dođu biće samo naši igrači!

Fudbal -
Iz razumljivih razloga neću da otkrivam imena, ali mogu reći da će svi oni koji dođu na Marakanu biti prava pojačanja za Crvenu zvezdu - rekao je Stojadinović za Kurir

Novi vetrovi na Marakani.Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović otkriva za Kurir da je klub sklopio finansijsku konstrukciju za prelazni rok i da sledeće nedelje valja očekivati pojačanja. Prvi operativac crveno-belih smatra da će klub s Marakane izmiriti svoje obaveze prema FSS i da će biti ukinuta zabrana za registraciju novih igrača.- Iz razumljivih razloga neću da otkrivam imena, ali mogu reći da će svi oni koji dođu na Marakanu biti prava pojačanja za Crvenu zvezdu - rekao je Stojadinović za Kurir i dodao:- Što je još bitnije, sve novajlije biće u našem vlasništvu jer nam je prioritet da zaradimo na njima. Članovi Upravnog odbora održali su sastanak sa sportskim direktorom, a glavna tema bio je prelazni rok.- Plan finansija za naredna dva meseca, dok traje prelazni rok, ohrabruje. Konačno će da svane na Marakani. Obezbeđen je novac za funkcionisanje kluba i pojačanja. Prioritet je da namirimo igrače i ljude iz Radne zajednice. Na nama iz sportskog sektora je sada da skockamo ekipu.

Besplatne pripreme za ZvezduFK Crvena zvezda i Terme Čatež potpisali su juče ugovor po kojem će crveno-beli najmanje dve godine moći da odrade besplatno letnji i zimski ciklus priprema u Sloveniji. Ekipa u Terme Čatež odlazi 23. juna i ostaje do 3. jula. Ugovor su overili predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i direktor Termi Sebastijan Selan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja