PAKLENO NA ZLATIBORU: Ilić najavio sedmu titulu!

GOTOVO Na 35 stepeni Partizan završio pripreme na Zlatiboru

PAKLENO NA ZLATIBORU: Ilić najavio sedmu titulu!

Fudbal -
Pravac Slovenija: Svaka nova sezona za mene je samo novi izazov, svaka nova godina ista priča, poručio kapiten crno-belih

Legenda.Ako je suditi po početku priprema, nova sezona biće za Partizan i vruća i prevruća! Ni žestokih 35 u hladu, koliko je ovih dana bilo na Zlatiboru, nije ni na tren zaustavilo „parni valjak“.Žestok ritam- Za vreme popodnevnog treninga još je i dobro, ali tokom jutarnjeg... Mozak da provri od vrućine - pričali su juče iscrpljeni Partizanovi prvotimci novinaru Kurira.- Jeste ujutru teško, ali radili smo punom parom. Osećamo polako kako se baterije pune, kako smo sve spremniji - reči su Darka Brašanca, koji je u Partizan stigao upravo sa Zlatibora.Korak po korakNa zlatiborskih 35 stepeni Saša Ilić je ovih dana pokazivao zašto je legenda Partizana. Rad i samo rad!- Uvek imam motiva! Svaka nova sezona za mene je samo novi izazov, svaka nova godina ista priča. Čeka nas domaće prvenstvo, čeka nas Evropa. Najvažnije je da idemo korak po korak, nema više naivnih ekipa - kaže Ilić.Trener Vuk Rašović zadovoljan je kako je ekipa radila sedam dana na Zlatiboru:Nema povređenih- Što je planirano, to je i urađeno. Srećom, nismo imali problema s povredama, radili smo i na kondiciji, ali vežbali i odbranu i napad. Za koji dan u Sloveniji počinjemo drugu fazu priprema, u kojoj nas čekaju i tri jake utakmice, jedan turnir, ali i dosta žestokih treninga.Strateg srpskog šampiona priznaje da mu je već u mislima Evropa i prve utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona.- Bilo bi dobro ako bi nas zapalo neko bliže gostovanje. Zašto ne i Sutjeska. Svakog protivnika poštujemo, ali nikoga nećemo ni precenjivati - kazao je Rašović.

Trenuci odmora... Ivanov, Brašanac i Eliomar
Trenuci odmora... Ivanov, Brašanac i Eliomar

Volkov i Ivanov u dilemiVladimir Volkov i Ivan Ivanov bi ovog leta mogli da napuste Humsku.- Imponuje mi što žele da me zadrže u klubu, ali svestan sam da u Srbiji ne može da se zaradi. Ako ostanem, igraću, kao i do sada, svim srcem za Partizan i njegove navijače - rekao je Volkov, dok je Ivanov istakao:- I dalje sam u Partizanu, zasad ostajem u klubu, ali ko zna, svašta može da se desi u budućnosti.

Posle Slovenije sledi PoljskaCrno-beli će od 25. juna do 4. jula biti smešteni u hotelu „Arena“ na Pohorju. Tamo će 27. juna igrati protiv Lokomotive iz Moskve, 30. juna protiv Ploeštija i 3. jula protiv Metalista. Potom sledi odlazak u Varšavu, gde će 6. i 7. jula učestvovati na turniru Dejna kup s Fluminenseom (Brazil), Austrijom (Beč) i domaćinom Legijom iz Varšave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track